Hogy tudnék fogyni? Milyen sportot ajánlotok? (lehetőleg olyat amit itthon is el lehet végezni. :DD)
Gyakorolj a hasizmaiddal ezt-azt.
Amúgy sakkozz.
Vagy röhögj sokat, ahhoz is kell hasizom.
M,ondjak vicceket?
zumba...van ingyen letölthető verzioban is:) hatásos, mulatságos és élvezhető...tényleg jó:)
és amit nagyon ajánlok, de a nagy többség nem szereti, az a futás...pár napja futok és már eltünt némi narancsbör és nagyon nagyon nagyon hatásos...próbálj meg nem egyedül futni, úgy talán nagyobb lesz a hajtóerő...plusz fokozatosan emeld a távot és az időt, amit lefutsz, ne egyből terheld agyon magad, ha nem mozogtál eddig...ez a kettő igy nagyon hatásos tud lenni
én emelett megeszek mindent...de odafigyelek, hogy a lehető legkevesebb cukrot és szénhidrátot vigyem be...próbálok nem nasizni és feleslegesen enni...csak akkor eszem ha éhes vagyok...próbálj meg többször keveset enni, délelött mehet akármi, este nem baj, ha valami salit, husit vagy valami könnyüt eszel:) de ne vond meg magad teljesen semmitől...ezt igy még könnyü betartani nagyon:)
és a sok viz...igyál minél több vizet...:) azt hiszem ennyi...nekem ez nagyon bevált pedig csak egy hét telt el...én sem vagyok dagadt, csupán 4-5 kilot adnék maximum le, plusz a narancsbőr...úgy formába hozni magam...:)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!