Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Önbarnítós "baleset" után...

Önbarnítós "baleset" után javithatok a szinemen szoláriummal? :S

Figyelt kérdés

Az törtnt, hogy egy igazán shit önbarnitot vettem, teszem azt Loréál Paris-Body Experttise...ezt párszor egszer naponta kentem magamra, és az eredmény...káóXD

foltokban szó szerint sárga vagyok, a bőröm tiszátra kiszáradt, nemtudok pucsli nélkül menni a suiban :S csunay vagyok:S

ha befekszek szolizni, akkor nem fog látszania sárgaság?

Vagy mikorra kophat le?:S

remélem még nyár elején lejön :S nagyon dilisen nézek ki XD:S

2011. márc. 21. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem várd meg amíg lekopik. (1-2 hét kb.) és utána menj szoliba:)
2011. márc. 21. 16:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Bőr radírt használj,reggel-este és könnyed testápolót ne (önbarnítósat) ha ezt betartod akkor 1 hét és rendbe jön a bőröd,utána ha barna szeretnél lenni még mindig akkor menj szolizni de semmikép ne most mert csak rontanál a helyzeteden.Sok sikert :)))
2011. márc. 21. 18:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Citromlés fűrdő is sokat segít!!!!
2011. márc. 21. 19:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Gondolj bele ha most foltos vagy és szolizni mész, akkor méginkább foltos leszel mert ahol sötétebb a bör ott mégsotétebb lesz és így tovább.... és ez maradandó egész nyárra:P előző voltam:D
2011. márc. 21. 19:22
 5/5 A kérdező kommentje:

hmm...

köszi a válaszokat:)

akkor msot nem megyekXD

inkáb járok hoszúujjúba:D

szolizni meg amugy sem mennék, csak gondoltam, hogy javitana a sárgaságom...inkább kifekszem napozni:D

meg amit javaslotlatok, nagyon köszi:)

2011. márc. 24. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!