"Hajvasaló baleset" után szerintetek milyet érdemes venni?
Bellissima Imetec hajvasalóm elég rendesen hazavágta mellig érő szőkített hajamat, annyira h állig érőre le kellett vágni.
Olyan hajvasalót keresek ami jól vasal és szépen göndörít is. a Bellissimának van egy ilyen terméke, de már nem merem mégegyszer ugyanezt a márkát választani.
3 hét múlva lesz a szülinapom, és úgy döntöttem hajvasalót kérek :)
Tudtok segíteni?
L/20
már nem vasalom napi szinten a hajam, csak ha sajtótájékoztatóra, buliba, esküvőre, stb-re megyek. frufrumat szoktam kivasalni. csak tudniillik a Bellissimámnak eldurrant az egyik vezetéke, így abszolut nincs hajvasalóm. és ha már vennék újat, akkor egy jót vennék, amikor meg kell jelennem vhol, akkor az tényleg jó legyen :)
ennyi a nyügöm :)
szerintem a hajaddal van a baj, nem a vasalóval. valószínűleg nem bírja a sok vasalást.
nekem bellissimám és remingtonom van, ezt a kettőt mindenképp ajánlom.. babyliss is volt, az annyira nem jött be.
Nekem ilyen van:
Remington kerámia és teflon bevonatos. Nagyon jól vasal, és puha lett a hajam tőle. Nekem bevált (göndör a hajam nagyon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!