Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyenek az Avon a Solutions...

Milyenek az Avon a Solutions termékei?

Figyelt kérdés
Főleg az arckrémek érdekelnek.
2011. márc. 21. 13:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ár-érték arányban eg vagyok elégedve velük. A sárga és a kék termékcsaládot próbáltam illetve használom.A krémeken kívül jók a tonikok és a szemápolók is.
2011. márc. 21. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:
A zsíros bőrre való zöld termék arckrémjétől 10 perc múlva csillogott az arcom, a toniktól úgy viszkettem, hogy le kellett mosnom. Nem szeretem az Avon arckrémjeit, tonikjait...stb, nagyon allergizálnak, akinek egy kicsit is érzékenyebb a bőre, tuti kicsattog tőlük.
2011. márc. 21. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem az esti hidratáló+sminklemosó és a reggeli energetizáló,olajokat eltávolító páros van meg, én szeretem, bevált.
2011. márc. 21. 15:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki használat már Avon Solutions Complate Balance nappali krémet?
2011. márc. 21. 17:36
 5/5 anonim ***** válasza:
2011. márc. 23. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!