Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szoli! Hogy vegyek kicsit...

Szoli! Hogy vegyek kicsit vissza? (további kérdések lent)

Figyelt kérdés

3-4 hónapja járok szoliba

Egy héten 1-2-3szor megyek, mikor hogy !

10-14 percre szoktam menni általában, de van hogy csak 7re.

Az utolsó 1-2 percet néha már alig bírom ki..

Mindenki mondja, hogy tiszta 'fekete' vagyok már, de én miért nem látom magamat annak?(csak képen) és azért folyton csak megyek és megyek.. tudom, hogy nem egészséges. De én egyébként BIOba JÁROK :)

Hogy tudnám magammal elfogadtatni, hogy igenis, barna vagyok már. Mert kezdem úgy érezni, hogy rászoktam teljesen.. De persze azért mégis félek a bőrráktól, és egyéb dolgoktól ! De bízok benne, hogy nekem nem lesz ilyen problémám :-)

15/L

2011. márc. 18. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Kérd meg anyukádat, hogy ne adjon pénzt.
2011. márc. 18. 14:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát, ha mások is mondják, hogy fekete vagy már, akkor érdemes megfontolni a mondanivalójukat.:S

Szerintem esetleg úgy tudnád megtudni, hogy küldessz egy régi képet a szolizások előtt, és a szolizás utáni tehát mostani képet belinkelsz. nem muszáj ,hogy az arcod is benne legyen. mondjuk ehhez merésznek kell lenned.

Szerintem biztos, hogy hatott a szoli ha már 3-4 hónapja jársz. Úgyhogy tuti nincsen világos bőröd. Úgyhogy lehet , hogy tényleg jól látják a többiek. 1-2-3x szoktál menni egy héten... attól függ hány percre.- LÁtom 10-14 percre. Szerintem az elég sok. Biztos, hogy látni lehet rajtad azért. :S

2011. márc. 18. 14:05
 3/8 sz12 ***** válasza:

Szerintem a többiek nem csak díszből mondják,h fekete vagy.

Egy héten elég lenne ha 1x mennél 7 percre, hiszen már van színed, de nagyon-nagyon max 2x.

Bár szerintem ha van már szín akkor elég a heti 1x, h azért még se fakulj ki.

2011. márc. 18. 14:05
 4/8 anonim ***** válasza:
lebegjen a szemed előtt, hogy ha 15 évesen ennyit szolizol 30 évesen úgy fogsz kinézni, mint egy 50 éves MINIMUM. Szánalmas egyébként
2011. márc. 18. 14:06
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat/válaszokat !

utolsó: szerintem meg TE vagy szánalmas :) ha valami nem tetszik, akkor ne szólj hozzá a kérdéshez ! Ilyen egyszerű

2011. márc. 18. 14:13
 6/8 anonim ***** válasza:

szia:)

szerintem azért nem látod magadon, mert te azt szoktad meg, és nem úgy veszed észre a változást:)

ha pedig látod a képeken, hogy nagyon sötét a bőröd már, akkor hidd is el:)

próbáld meg úgy, hogy pl. olyan hidratálót használsz, ami barnaságot megőrzi, és akkor nem kell annyiszor menned...vagy ami pénzt költesz szolira, annak a felét rakd el, és tűzz ki egy célt, hogy ha vmit szeretnél megvenni...vagy abból az összegből vegyél soooook finomságot:)

remélem segítettem:)

puszka

2011. márc. 18. 18:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen a segítséget, aranyos vagy :)))
2011. márc. 18. 19:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Képet mutatsz? Persze fej válltól lefelé
2011. ápr. 10. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!