Mennyit javult a hajatok állapota akik szőkéről barnára váltottatok?
3napja váltottam barnára, hogy egészségesebb legyen majd a hajam.
1.Mennyit javult a hajatok?
2.Mennyi idő után volt érezhető a változás?
3.Milyen termékeket használtok a hajatokra?
4.Milyen gyakran festitek/frissítitek a színét?
5.Milyen gyakran vágattok?
6.Használtok hajvasalót,hajsütőt?
7.Milyen hajformázó habot, zselét, lakkot stb. használtok?
8.Hogyan hordjátok ált. a hajatokat?
Jó sok kérdés tudom, de most nagyon foglalkoztat a téma:):) Előre is köszi a válaszokat!
Ha még ez az első festésed (szőkéről barnára), ne várj csodát.. Hamar ledobja majd a barnát a hajad, de ne keseredj el, használj balzsamot, persze csak mérékkel és ügyelj, h a hajtövekre ne menjen.. Nemrég olvastam, hogy az olivaolaj csodákat tesz a hajjal, regenerálja és fényessé teszi, ha van kedves próbáld ki, csorgass a hajadra majd jól öblitsd ki!
Hajformázó termékek:
Én pl. ritkán használok hajhabot, hajtőemelő spray-t viszont rendszeresen, nemtudom, h milyen tipúsu hajad, mert ha dús akkor nincs rá szükséged! A fekete taft hajlakk a legjobb és a legerősebb, én ezt használom, viszont dm-ben lehet kapni Balea pumpás hajlakkot, az is jó.
Én általában összefogva hordom a hajam, emiatt nemrég úgy döntöttem, h levágatom..
Remélem tudtam segíteni
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!