Lányok, akik szőkéről barnára váltottatok. Nem bántátok meg? Sokan írjatok légyszi, mert nem tudok dönteni:/
hát én megbántam, sokat filóztam,de sajna átfestettem barnára, de megbántam rá 2hónapra..... teljesen unalmassá tesz,és nekem a szőke a nyerő...vissza festettem...sokat kellet ápolnom..igazából főleg ha kék szemed van és világosabb bőröd,akkor tuti h neked a szőke a nyerő.
próbáld meg kevesebbet vasalni,keveset szárítani,sok hajpakolás pl gliss kur...
MEGBÁNTAM!!!!!Már 3X váltottam, hogy nah, most jó lesz, most jó lesz, de pont pénteken festettem vissza szőkére:) többet roncsolod a hajad a festéssel, mintha maradsz ilyen:)
taaz.com-on nézegesd, hogy lásd újra, frissen, és el tudd dönteni, tetszik-e
amúgy arra, hogy törik, azt mondom, vágj le a végéből, aztán pakolás, balzsam...ne szárítsd, hagyd magától megszáradni, ne vasald...2-3 hónap és rendbe jön:)
én is váltottam barnára és basszus nagyon megbántam
szürke kis egérke vagyok akárhogy is sajnos
és ugyanúgy törik, száraz, a szőke is az volt de legalább vágással kordában tudtam tartani és szexibb, úgyhogy jövőhéten megyek is fodrászhoz és vissza az egész!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!