Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen jó éjszakai arcpakoláso...

Milyen jó éjszakai arcpakolások vannak?

Figyelt kérdés

Akár házilag keverni, akár drogériákban kapható. Olyanra gondolok, amiket felteszek,megszárad, éjszakára rajta marad az arcomon, és reggel leszedem. Pattanás ellen, meg úgy általában, hogy szép maradjon az arcbőröm, mert eléggé hámlós az arcom.

Köszi előre is!

2011. márc. 14. 21:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem nagyon van olyan pakolás, amit ennyi ideig a bőrödön hagyhatsz. Pontosabban olyanok vannak, amiket nem kell lemosni, de a felesleget (ami nem szívódott be a bőrödbe) szintén le kell törölni 20-30 perc után.

Esetleg a Bioderma Hydrabio hidratáló pakolást próbáld ki. Erről azt olvastam, hogy valaki csak felkeni és nem mossa le, mivel teljesen beszívódik a bőrbe. Bár ez nem túl olcsó, kb. 3700Ft, de ez nem egyszer használatos, hanem egy nagyobb tubusban van.

A pattanásos bőrre elsősorban az agyagos pakolások jók. Ilyet találsz DM-ben. Pl. a Totes Meer márka (valami ilyesmi:D), 2 tasak olyan 400Ft körül van.

2011. márc. 14. 22:46
 2/2 A kérdező kommentje:

köszi a választ!

Tuti, hogy van vagy volt olyan pakolás/maszk, emlékszem kiskoromról, mikor mamámnál aludtam, este feltette, reggel meg én húztam le az arcáról:D mindig én akartam leszedni neki:D

2011. márc. 15. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!