Próbáltátok már a következő arcpakolások közül valamelziket? Tapasztalatok? 16/L
Pakolás zsíros bőrre:
1 tojássárgája, 1 teáskanál friss citromlé, 1 teáskanál olívaolaj.
Ezeket összekeverjük, majd felkenjük, és 30 perc múlva lemossuk. A pakolás tisztító hatású.
Üdítő tojásos maszk
Válaszd szét egy tojás sárgáját a fehérjétől. A sárgájához adj egy evőkanál mézet, egy evőkanál étolajat, és alaposan keverd össze. Kend a masszát az arcodra, és 20 percig hagyd rajta, majd langyos vízzel alaposan mosd le. Ez a pakolás hidratálja és frissíti a fáradt a bőrt.
Pattanásos bőrre:
- diónyi élesztő
-tej
Pakolás zsíros bőrre
Verj fel egy tojásfehérjét, majd keverj bele fél evőkanál vizet és fél teáskanál pirospaprikát. Vidd fel az arcodra, hagyd hatni tizenöt percig, majd langyos vízzel mosd le.
Szódabikarbónás
Vegyél egy csipetnyi szódabikarbónát a tenyeredbe. Keverd össze pár csepp vízzel, majd vidd fel az arcodra. Hagyd hatni 15 percig, majd mosd le vízzel. Puhábbnak és tisztábbnak fogod érezni a bőrödet. Hetente kétszer használd ezt az arcpakolást.
Szia, én az élesztős arcpakolást probáltam, mivel 20 évesen még mindig pattanásokkal küzdök-.-" viszont amióta ezt használom, sokkal kevesebb van és arcbőrömet is kíméli,csak a receptem egy kicsivel másabb, mert én ezt használom: [link]
Am ezt a pirospaprikás arcpakolást én nem az öreg bőrre hallottam, hanem a fáradt, sápadt arc élénkítésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!