Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » "Agyonborotvált" testtel mit...

"Agyonborotvált" testtel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Már 10 éves koromban is borotváltam magamat, először csak a lábamon, de ma már a hasamat is és a kezemet is. Néha a "bajszomat" is... Mára már kezdek olyanná válni, mint egy fiú.

Tudom, hogy orbitális baromságot csináltam, de mostmár késő... Eleget mondták már, hogy hülye vagyok... Szóval a "hát te mekkora hülye vagy" és egyéb hasonló válaszoktól kíméljetek meg.

A válaszokat előre is köszönöm!

L/14

2011. márc. 13. 16:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én is 10 évesen kezdtem :) Hónaljat(bár ott nem volt semmi még) és lábat(ott már volt halványan).. és mivel későn érő típus voltam, 12évesen a nemiszervemetis elkezdtem... :D Most márén is gondolkozom, hogy áttérek a gyantázásra... régebben epilláltam a karomat és a hasamat meg a lábamat is, de mindig nagyon csúnyán begyulladt a bőröm tőle...tele voltam vörös foltokkal. :/ Lehet, nekem maradnom kéne a borotvánál. :D Szerintem egyébként menj el kozmetikushoz, és kérj tanácsot, vagy gyantázz inkább... tartósabb és kopik is majd a szőrzeted.

18L

2011. márc. 14. 18:55
 12/15 A kérdező kommentje:

Van rajtam egy kis felesleg, de nem gondolom, hogy az lenne a baj.

Egyébként izzadni is nagyon sokat izzadok. Hiába használok ilyen gyógyszertári "lötyit", még az sem segít...

2011. márc. 15. 01:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Lehet érdemes lenne ellátogatnod endokrinológushoz.
2011. márc. 15. 09:44
 14/15 A kérdező kommentje:
Az mi? Hol van ilyen Hatvan közelében? Mit csinálnak ott?
2011. márc. 15. 21:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Olyan orvos, aki hormonokkal foglalkozik. Vért vesz, és megnézi van-e vmi bajod.
2011. márc. 15. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!