Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » "Agyonborotvált" testtel mit...

"Agyonborotvált" testtel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Már 10 éves koromban is borotváltam magamat, először csak a lábamon, de ma már a hasamat is és a kezemet is. Néha a "bajszomat" is... Mára már kezdek olyanná válni, mint egy fiú.

Tudom, hogy orbitális baromságot csináltam, de mostmár késő... Eleget mondták már, hogy hülye vagyok... Szóval a "hát te mekkora hülye vagy" és egyéb hasonló válaszoktól kíméljetek meg.

A válaszokat előre is köszönöm!

L/14

2011. márc. 13. 16:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg kérheted kozmetikus, bőrgyógyász segítségét...
2011. márc. 13. 16:55
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
a bajszodat és a hasadat kezdd el epilátorral szőrteleníteni, és többet ne borotváld le! ha szerencséd van egy idő után ritkulni fog és nem is kell olyan sűrűn foglalkoznod vele
2011. márc. 13. 16:55
 3/15 anonim ***** válasza:
53%
Úristen...10 évesen minek? 15 vagyok és csak néha borotválom magam, nyáron rendszeresen. Szerintem menj el anyukáddal kozmetikushoz, ő biztos többet tud segíteni, mint akármelyikünk. (lepontozhatsz, de gratulálok az okos anyukádnak, hogy 10 évesen megengedte ezt neked)
2011. márc. 13. 16:56
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el gyantáztatni. Szerintem az a legtartósabb és idővel 'kikopik' a szőr. Nekem például a lábamat 3 havonta kell gyantázni, igaz, hogy nagyon kevés szőröm van és ami van az is szőke.
2011. márc. 13. 17:08
 5/15 A kérdező kommentje:

Nem pontozok le senkit, mert végülis igaza van annak, aki azt mondja, hogy hülye, aki ezt megengedi...

Nem fog kiröhögni a kozmetikus? Akihez eddig jártam nem volt valami jó...

Én azért csináltam ezt, mert több osztálytársam is beszólogatott (lány), hogy "jujj milyen szőrös a hasad"... és ez eléggé megviselt, szóval nekiestem. Egy ideig jó volt, de mostmár hiába borotválom frissen, már pár óra múlva borostás és ez olyan kellemetlen. :S

Próbáltam az epilátort, de egyszerűen nem segít. A gyantával is hadilábon állok. Próbáltam már úgy, hogy lidocainnal bekentem előtte a felületet, de valamiért nem használt. (Ezt a tanácsot is itt ajánlották.) Próbáltam már a Veet szőrtelenítő habot, amit felkenek, majd pár perc múlva lemosom, de csúnyán kipattogott a bőröm és nem is szedte le az összes szőrt.

2011. márc. 13. 18:38
 6/15 anonim ***** válasza:
69%
menj el kozmetikushoz. ha beszol, mondjad neki ne pofazzon, mert kifizeted.
2011. márc. 13. 19:31
 7/15 A kérdező kommentje:

Ezen az utolsón jót mosolyogtam.

Muszáj kozmetikushoz menni? :S

2011. márc. 13. 20:09
 8/15 anonim ***** válasza:
semmmi sem muszáj...
2011. márc. 13. 21:27
 9/15 anonim ***** válasza:
Hidd el nem a borotválástól lett ilyen erős a szőröd!Ha hozzá sem nyúlsz,akkor is ilyen lett volna,mert ilyen alkat vagy.Mindenki azt hiszi,hogy a borotválás erősíti,pedig ez nem föltétlen igaz.Amikor nő ki a szőr valóban úgy tűnik,hogy sötétebb,erősebb mint volt,de ha nem borotválod le újra és újra,hanem hagyod kinőni,meglátod,hogy mire eléri az eredeti hosszát olyan lesz mint volt.Érdemes kipróbálni olyan testrészen amit senki sem lát.Én a lábfejemen próbáltam.
2011. márc. 14. 07:50
 10/15 anonim ***** válasza:

Menj el kozmetikushoz. Egy idő után a gyantától gyengülni fog. De szedheted epilátorral is, csak annyi a lényeg, hogy olyan módszert keress, ami tövestől szedi ki a szőröket.

Egyébként nincs vmi más problémád? Nem vagy túlsúlyos, nagyon pattanásos, menzeszed rendben van?

Mert a túlzott szőrösödés utalhat hormonproblémára.

2011. márc. 14. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!