"Agyonborotvált" testtel mit lehet kezdeni?
Már 10 éves koromban is borotváltam magamat, először csak a lábamon, de ma már a hasamat is és a kezemet is. Néha a "bajszomat" is... Mára már kezdek olyanná válni, mint egy fiú.
Tudom, hogy orbitális baromságot csináltam, de mostmár késő... Eleget mondták már, hogy hülye vagyok... Szóval a "hát te mekkora hülye vagy" és egyéb hasonló válaszoktól kíméljetek meg.
A válaszokat előre is köszönöm!
L/14
Nem pontozok le senkit, mert végülis igaza van annak, aki azt mondja, hogy hülye, aki ezt megengedi...
Nem fog kiröhögni a kozmetikus? Akihez eddig jártam nem volt valami jó...
Én azért csináltam ezt, mert több osztálytársam is beszólogatott (lány), hogy "jujj milyen szőrös a hasad"... és ez eléggé megviselt, szóval nekiestem. Egy ideig jó volt, de mostmár hiába borotválom frissen, már pár óra múlva borostás és ez olyan kellemetlen. :S
Próbáltam az epilátort, de egyszerűen nem segít. A gyantával is hadilábon állok. Próbáltam már úgy, hogy lidocainnal bekentem előtte a felületet, de valamiért nem használt. (Ezt a tanácsot is itt ajánlották.) Próbáltam már a Veet szőrtelenítő habot, amit felkenek, majd pár perc múlva lemosom, de csúnyán kipattogott a bőröm és nem is szedte le az összes szőrt.
Ezen az utolsón jót mosolyogtam.
Muszáj kozmetikushoz menni? :S
Menj el kozmetikushoz. Egy idő után a gyantától gyengülni fog. De szedheted epilátorral is, csak annyi a lényeg, hogy olyan módszert keress, ami tövestől szedi ki a szőröket.
Egyébként nincs vmi más problémád? Nem vagy túlsúlyos, nagyon pattanásos, menzeszed rendben van?
Mert a túlzott szőrösödés utalhat hormonproblémára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!