Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanás utáni foltok az...

Pattanás utáni foltok az arcon? Hogyan lehet eltüntetni őket?

Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 14:04
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem próbáld ki a gyümölcssavas hámlasztást. bár most nem túl jó megcsináltatni, mert jön a nyár, és nap nem igazán érheti a bőrödet pár hétig. de talán még pont belefér. az egyik ismerősömnek nagyon heges volt az arca, szintén pattiktól és olyan jól elhaéványította neki. szép lett. keress fel egy kozmetikust.
2011. márc. 12. 14:16
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem bőrradír a jó erre, persze attól függ mennyire "hegesek", de érdemes megpróbálni, főleg a szemcsések a jók bőrradírban:)
2011. márc. 12. 14:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Hámlasztás kozmetikusnál, lézeres kezelés vagy különböző krémek. Sajnos nekem is vannak ilyen foltjaim, a bőrgyógyász LaRoche Cicaplast krémet ajánlott, most ez használom. Ilyen problémákra ki lehet még próbálni a Contratubex gélt is. A bőrradírtól nem fognak halványodni a foltok...
2011. márc. 12. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!