Hogyan tudnám eltüntetni a pattanás után maradt barna foltokat? Tuti tipp?
Voltam kozmetikusnál! Rendszerint néhány napig elég csúnya volt. Már most egy hónapja, hogy hellyel közzel nézek ki valahogy, de akkor is jönnek ki újjabb patik. Sajnos. Használok Balea termékeket, mert azok olcsók és hallottam, hogy jól tísztítanak.
De akkor is ott vannak a barna foltok. Van valakinek valami tuti tippje, hogy hogyan tüntethetném el azokat itthoni vagy épp' patikában kapható olcsó termékekkel. Msot még bőrgyógyászhoz nem tudok elmenni, mert itt a suli és végzős vagyok. Sok a dologm.
Kérlek segítsetek nekem. Nem akarom, hogy ilyen maradjon. A nővéreimet már az örőletbe kergetem ezzel.
A pattanás utáni foltokat kenegesd hámlasztó kenőccsel (ilyen a körömvirág krém, és a Neugranormon). És ha esetleg van otthon nektek Bio lámpa (ilyen: [link] azzal is "világíthatod" az arcodat, elvileg halványít a foltokon. Más okosabbat nem tudok mondani. De esetleg kérdezd meg erről a kozmetikusodat.
16/L
Köszi a segítségét.
Nekem infralámpám van. Az nem jó rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!