Miért viszkethet a fejbőröm olyan sűrűn?
Kb. 2 hete tart ez az állapot. Nem is egy pontban szokott viszketni, hanem egy részen, és olyankor mintha bizsergést is éreznék. Megvakarom, de nem ér semmit. Leginkább hátul szokott viszketni. Korpát nem látok rajta. A hajam rendesen mosom hetente kb kétszer.
köszönöm a válaszokat.
:) csak gyerekeknek lehet tetves a haja?
23 éves nő vagyok. fehér apró pontokat néhol látok rajta, de nem ugrál semmi.
Én is arra gondoltam hogy tetű. Nekem 14 évessen volt osztálykiránduláson kaptam el, akkor nagyon szégyeltem nekem is hátul viszkedett. El kellene menni bőrgyógyászhoz, és meg kellene nézetned. A serkék tulajdonképpen úgy néznek ki mint a korpák csak nem akarnak lejönni a hajról, vagy csak nehezen, és a serkékből fejlődik ki a tetű. Szaporodása gyors. Tulajdonképpen duplázódnak ami elég gáz pl: 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64 stb szóval nagyon könnyen szaporodik.
Ha tényleg tetű akkor adhatok pár tanácsot mert én annó 10 éve nagyon nehezen keveredtem ki, de ezt majd a bőrgyógyász monja meg hogy tetű e. (azért írj ha tetves vagy ,mert ezek a tetűírtó szerek csak a tetvekre jók a serkékre nem azt másképp kell kezelni)
De én a helyedbe először a háziorvossal és utána a bőrgyógyásszal nézetném meg mert ha tégyleg tetű az nagyon makacs, legyen pontos a diagnozis.
jézusatyaúúristen. most kezdtem el csak igazán aggódni. ez nagyon gáz. de így nem is mehetnék ki az utcára, jézus. mi van, ha tényleg az és kiderül és mindenki tudni fogja...elásom magam.
még ma elmegyek bőrgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!