Ki mit használ a hajához? Miket használtok hajápoláshoz vagy hajnövesztéshez?
Figyelt kérdés
2009. febr. 15. 22:24
1/7 anonim válasza:
Tojást, teafaolajat (ha korpás, mert két csepp elmúlasztja hipp-hopp a korpát). És évente a méregdrága Dercost, mert valamennyire megállítja a kopaszodást.
2/7 anonim válasza:
tudom ajánlani az avon termékeket. azon belül is "Advance Techniques" terméket. viszonylag jó árban van 800 ft. környékén. de sokkal jobban megéri mint a reklámokban szereplő más termékek.
3/7 anonim válasza:
A Schwarzkopf termékeit. Alkalmanként a fodrászomtól veszek professzionális hajápoló termékeket (pakolás, hajfény, hajegyenesítő). Igaz, hogy drágább (drága), de (legalább alkalmanként) megérdemli a hajam!!
4/7 anonim válasza:
Kizárólag bio samponokat amiknek van hiteles biotanusítványa. Mindenkinek ajánlom figyelmébe! Mindenféle neves és méregdrága holmit vettem eddig de mikor megtudtam mi mit tartalmaz nem is csodélkoztam, hogy hullik a hajam a "minőség" és ár ellenére. Mióta biokat használok nől a hajam, nem hullik,és nem törik, sőtt már hajfestékben is váltottam ammonia mentesre! Hidjétek el ez szuper!
5/7 anonim válasza:
Üzenem annak aki avont ajánlott: nézze meg mi az a sodyum lauryl szulfát (SLS). Ezzel a csodaszerrel dolgoznak az autószerelők nagy koncentrátumban ha zsírtalanítani akarnak. Nos ez még az avonos intimfürdőben is benne van! Ez hogy egyezik a ph-mhoz, vagy a hajamhoz és bőrömhöz? Ettől nől a haj mi? Hja és akkor sorolhatnám:szilikon,dimethicon,diethylmetikon,ethylmethikon stb... Ha hajat akarsz ápolni ezeket kerüld el.
6/7 anonim válasza:
garnier natural hársfás sampont használok zsíros hajra! isteni!!! :DD meg majd veszek gliss kur kifésülő balzsam spray-t!
7/7 anonim válasza:
head & shoulders 2in1 sampon és kondícionáló, nekem jó, nem zsírosodik és nem korpásodik. kifésülésre gliss kurt. egyébként "belülről" nől a szép haj, szóval egyél vitaminokat, táplálkozz egészségesen :) ;) (Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!