Ki milyen márkájú termékcsaládot használ hajápoláshoz?
Figyelt kérdés
A közeljövőben szeretnék beruházni egy komplett hajápoló termékcsaládra(sampon, balzsam, pakoló, hajvégápoló), de még nem tudtam eldönteni melyik márkát is válasszam.Szerintetek melyik éri meg?(Nem túl kényes a hajam, kissé száraz a vége, de semmi különös, nem zsírosodik gyorsan, nem korpás.Olyat szeretnék, ami nem változtat ezeken, tehát nem zsírosít és nem szárít)2011. máj. 6. 23:38
1/8 anonim válasza:
nekem szinte mindenből a garnier vált be. hajamra, arcomra, és dezodorjai meg testápolói is. szerintem próbáld meg, nem is annyira hűűde drága :)
2/8 anonim válasza:
garnier sampon és balzsam az új, de a fructis(ami szintén garnier) is nagyon nagyon jó, szóval mindenképp garnier
4/8 anonim válasza:
Ha ilyen hajam lenne, én biztos nem tenném tönkre agyonvegyszerezett termékekkel mint a garnier meg társai, katasztrofálisak. Én a helyedben bőrsemleges babasamponnal mosnék hajat, a végére meg heti egyszer olívaoljaos pakolást tennék lefóliázva és kész. Költsd a pénzed értelmesebb cuccokra.
5/8 anonim válasza:
Én is Garniert használok, sampon és balzsam(Fructis). És arcápolók is Garnier artisztítót is. Nekem bejött.
6/8 anonim válasza:
Nekem is Gliss kur van. :) Bár én a samponomat nem abból használom, a balzsamja biztosan jó, a hajpakolásai meg pláne, pedig abból is kipróbáltam már sok mindent, de egyik sem ér a nyomába. (különösen ajánlom a fehér és a sárga kis tégelyeset) A hajvégápolóját szintén nagyon szeretem. :)
7/8 anonim válasza:
Garniert használtam nagyon sokáig. Rendbe tette a hajam, ami nagyon száraz volt. Most wu2 sampont és golf balzsamot használok. És most készülök venni hajolajat a töredezett végekre.
Egyébként ahogy egy előző írta, én sem használnék a helyedben semmi extrát ha már vagy olyan szerencsés, hogy rendben van a hajad alapból.
8/8 anonim válasza:
Yves Rocherben veszek minden ilyen terméket,és teljesen lenyűgöznek olyan jók..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!