Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kiszáradt a bőröm szoli után!...

Kiszáradt a bőröm szoli után! Mi a teendő?

Figyelt kérdés

A héten voltam először szoliban, 5 percre. Az arcom száradt ki de nagyon, piros és kis foltokban hámlik. Szeretnék egy kis színt, gondolom ezentúl a szolit hanyagolhatom... melyek a jó önbarnítós testápolók?

Vagy ha testápolózom magam szoli után, megelőzhetem a száradást?

Köszönöm szépen

2011. febr. 20. 14:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Bármilyen hidratáló krém, hámosító kenőcs (pl. neogranormon) megteszi.

Reggel és este langyos vizet használj arclemosáshoz (kerüld a forró vizet, ne dörzsöld a bőrödet), utána pedig kend be az arcodat krémmel.

Pár nap és elmúlik a szárazság.

Én nem használnék a helyedben önbarnítós testápolót, mert mindegyik narancssárgás színt ad és van egy jellegzetes, elég erős szaguk. Persze ki lehet próbálni valamelyiket, ezzel nem ártasz a bőrödnek, de nekem egyik sem vált be.

A szolit szerintem is hanyagold, nagyon öregíti és szárítja a bőrt. Ha mégis nagyon ragaszkodnál hozzá, keress olyan szolit, ahol 3 perce is el tudsz menni. Kend be előtte magadat szoli krémmel, utána pedig hidratáló termékekkel.

2011. febr. 20. 15:35
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2011. febr. 20. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!