Milyen arányban kell keverni a szőkítőport és az oxi krémet (12%-os)?
Biztos vagy benne? Nem lenne jobb egy szakemberre bízni?
Akár ki is hullhat a hajad-vagy megsérülhet a fejbőröd!
Milyen színű hajba akarsz melirt?
szerintem nem kellene ezen annyira kiakadni.Csak figyelmeztetni akart: ) A fodrásznak pedig szakmája van,vagyis ezt tanulta,tehát kisebb a valószínűsége hogy jobban és hamarabb eltudja szúrni mint te.
Nem akarlak megbántani,de tényleg jobb lenne egy hozzá értő fodrásszal megcsináltatni.
De visszatérve a válaszra:
Nem tudom pontosan,de ha annyi sok mindent olvastál róla akkor biztosan megtudod tippelni.
Sok szerencsét
Én nem lecseszni akartalak, csak felhívni a figyelmedet arra, hogy milyen következményekkel járhat-pl a barátnőmnek így hullott ki a haja és égett le a fejbőre. Még mindig kisebb az esély arra, hogy egy fodrász szúrja el, akinek az a szakmája és tanulta, minthogy egy laikus, aki nem ért hozzá, mert te sem tudod, hogy hogy kell összekeverni az arányokat!
Dönts belátásod szerint-én csak a véleményemet mondtam el!
Most miért akadsz ki????????????? Akkor csináld, ne akadj ki, ha valaki segíteni próbál, és tanácsokat ad!!! Remélem akkor is ordibálni fogsz ha elégeted a hajad!
Sok sikert hozzá
Én nem azt mondtam hogy neee!!!!!!!! hanem a tanácsomat írtam le!
Légy talpraesett-HAJRÁ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!