Kaptam Tunéziából Henna port, meg sablonokat, de sajnos nem tudom, mivel és milyen arányban kell higítani?
Szia én így szoktam:
két kiskanál kristálycukorra tégy annyi citromlevet, hogy bőven ellepje, 5-10 csepp eukaliptuszolajat, majd apránként tedd hozzá a port, addig amíg fogkrém állagú nem lesz.
Minimum 24 órát pihentetni kell hűtőben a tölcsérbe töltve. Utána használható!
ebben esetleg tudsz nekem még segíteni?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
Kaptam de nem szerettem. Lassú kínhalál :)
Én a gyanta híve vagyok
Köszi a tippet, ki fogom próbálni jojobával!!!
Úgyis kísérletezgető stádiumban vagyok, hogy hogyan tehetném sötétebbé a hennámat, ill. sokan feketét akarnak inkább és nem barnát. Hobbiból szoktam hennázni ismerősöknek, de igyekszem az igényekhez alkalmazkodni :)
Az a baj, hogy a fekete henna az nagyon egészségtelen, árulnak olyat, de a legtöbb embernél allergiát okoz mert nem természetes anyagokból van.
Viszont lehet kapni boltokban testfestéket, ami van mindenféle színben és teljesen ártalmatlan. Azt használhatod henna helyett ugyanazzal a módszerrel. Igaz, hogy annak pedig az a hátránya, hogy nem marad fenn, hanem lemosható. de buliba pl tökéletes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!