A Herbária boltban lehet kapni henna port, szerintetek megéri ott megvenni?
Mert jó lenne, ha eredeti lenne.. honnan tudom, hogy eredeti és nem szintetikus?
Van valaki aki ott vette a hennát? és ha igen, milyen hatást ért el vele?
Herbária boltban biztos, hogy csak igazi gyógynövényt adnak el.
Magát a henna port nem nagyon szokták babrálni, inkább a bekevert paszták, tollak, tubusosok a gyanúsak. Ezeknél onnan tudni, hogy nem növényillata van hanem olyan vegyszeres, mű...
A henna levél örleménye almazöld (kicsit sötétebb mint itt a kérdésbox), erős fűszeres aromájú, lisztszerű por. Ezt nem nagyon lehet hamisítani. Vagy eddig még én nem láttam rá próbálkozást.
Ügyelj arra, hogy olyat vegyél ami nem átlátszó csomagolásban van, mert a nap kiszívja a színét.
Azt hiszem piros dobozban van, szóval benne van a por de ismerősömnek az ismerőse azt mondta, hogy zöld színű.:)
Az ciki lenne, ha megkérném, hogy bontsa ki ,hogy megszagoljam milyen az illata meg megnézzem milyen az állaga?:D
Köszönöm a válaszod, akkor lehet megpróbálkozok inkább azt megvenni, net-ről akartam rendelni amiről biztos, hogy eredeti henna, de az most még egyenlőre nekem drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!