Fehér bőrrel sok anyajeggyel szoli?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kis színt, ha heti 1x megyek mondjuk 3 percre az sok?
Kell vmi krém előtte?
És állóba v fekvőbe menjek? Mert pl állóban 3 perc olyan mint fekvőben 6.
2011. febr. 18. 16:49
11/12 A kérdező kommentje:
nem akarok pirított ribanc lenni, csak gondoltam talán eltűnne a lábamról a pötty, vagy legalább halványodna és nem tűnne fel annyira ha kicsit barna a bőröm.
Amúgy ilyenkor h feküdjek a napra??
És igen, nyáron napoztam, minden délután ott aszalódtam, locsoltam magam vízzel, h jobban megfogjon, de egyedül a hasamon láttam eredményt, a lábam ugyanolyan fehér :S
Amúgy is utálok órákat ott feküdni, nincs arra időm, ráadásul a meleget sem bírom...
Akkor ezek szerint éljem le az életemet piros pöttyökkel, mert arra nem tudok most már semmit sem :S
2011. febr. 20. 18:07
12/12 anonim válasza:
Napozni nem úgy kell drágalány, hogy a napon szenvedsz és kínlódsz a melegtől, hanem a vízparton és addig ameddig jól esik, MAGAS faktorú fényvédőkrém mellett. A lábaid piros kiütéseivel meg fordulj bőrgyógyászhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!