Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fehér bőrrel sok anyajeggyel...

Fehér bőrrel sok anyajeggyel szoli?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy kis színt, ha heti 1x megyek mondjuk 3 percre az sok?

Kell vmi krém előtte?

És állóba v fekvőbe menjek? Mert pl állóban 3 perc olyan mint fekvőben 6.

2011. febr. 18. 16:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Senkinek nem javasolt a szoli de ilyen bőrrel kifejezetten tilos, a saját érdekedben. Az a kis szín nem ér annyit mint amennyi kárt okozhat hidd el. Nekem is ilyen a bőröm és messziről elkerülöm a szolit.
2011. febr. 18. 16:51
 2/12 A kérdező kommentje:
A lábam csupa piros pötty és talán jót tenne neki. Akkor ha nem lehet, a pöttyöket mivel tüntessem el? Már mindent próbáltam...:(
2011. febr. 18. 16:52
 3/12 anonim ***** válasza:
Elrákosodhat, sztem hagyd a szolit... Aztán fehér bőrrel is lehet valaki szép bőven. :)
2011. febr. 18. 16:55
 4/12 anonim ***** válasza:
Egyébként használj barnító naptejet, csak vigyázz óvatosan kend el és egyenletesen, mert ha nem akkor foltos lesz és az csúnya. Ha piros pöttyös a lábad talán ez eltünti. Vagy menj bőrgyógyászhoz.:)
2011. febr. 18. 16:57
 5/12 A kérdező kommentje:
voltam, kaptam vmi krémet, de nem használt:(
2011. febr. 18. 16:59
 6/12 A kérdező kommentje:

barnítós testápolóm volt, de csúnya sárgás színem lett tőle, meg megfogta a kezem is, nem jött be.

egyéb ötletek?

2011. febr. 18. 17:01
 7/12 anonim ***** válasza:
Várd ki a végét, hátha még elmúlik. :) Az idő a legjobb gyógyír - ez ezesetben is igaz lehet.:))
2011. febr. 18. 17:01
 8/12 anonim ***** válasza:
A szoli bizonyítottan jobban árt a bőrödnek mint a természetes napfény, még ha "szolikrémeket" meg egyéb védőszernek mondott anyagokat is használsz. Több ismerősöm is van, akik "mértékkel" használják a szolit, de már most látszik, hogy ráncosodik az arcuk. Főleg neked nagyon káros, még ennél is több anyajegyed fog kijönni. Mondj le a szoliról, hosszabb távon te jársz jobban. Ja és szerintem teljesen fölösleges pénzkidobás is.
2011. febr. 19. 11:13
 9/12 anonim ***** válasza:
tavasszal,mikor melegebb van,vegyél rövidnadrágot és hidd el,a nap el fogja tüntetni.:D
2011. febr. 19. 20:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Semmiképpen nem szoli, neked meg főleg nem. Persze ha a melanoma minden vágyad, akkor bátran. Miért nem tudsz kifeküdni a napra, ha színt akarsz? Miért akarsz a plázak*rvákra hasonlítani? Hidd el, a szoli az egyik legártalmasabb dolog, amit ki lehetett találni. Egy kis napozással eléred ugyanazt az eredményt és még fel is leszel tuningolva D-vitaminnal :)
2011. febr. 19. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!