Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A barátnőm megkért, hogy...

A barátnőm megkért, hogy borotváljam a mellkasom, de a haverok cikiznek miatta. Borotváljam vagy ne?

Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 16:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt tedd, ami neked és a barátnődnek megfelel és tetszik. Ha ajánlhatok valamit, a gyantával hosszú távon jobban jársz: tartósabb a szőrmentesség és évek múlva kopik egy valamennyit. Ha teheted, keress olyan kozmetikust, aki elasztikus gyantával vagy cukorpasztával dolgozik. Ezek kevésbé tépázzák a bőröd, kíméletesebbek és lassabb a visszanövés.

Sok sikert!

2009. febr. 12. 22:02
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

Egyetértek az utolsó válaszolóval!

Ha neked és a barátnődnek is jobb így akkor szőrteleníts. Gyanta tényleg jobb megoldás lenne, együtt is elmehettek a barátnőddel és akkor úgy tűnik te kíséred el a kozmetikushoz. Am ez nem b*zis dolog egyáltalán :))

Én pl utálom ha a barátom csupa szőr. Ez van.

A "haverokat" meg koptasd le valami jó dumával. Különben meg ne érdekelje már őket, kérdezd meg, hogy : "Mi van így már nem is tetszem?" legalább majd ég az arcuk. Vagy "Látom megint az én felsőtestemet stírölitek" stb.

Különben pasiknál szokás ez a kötözködés, fel kell venni a kesztyűt.

Ne érdekeljen mit mondanak. Én pl biztos nem járnék velük, mert 1 nem kell szőrös pasi 2 nem kell beszólogatós, bunkó pasi.

:))) Ja és még dicsekedhetsz is, hogy oké, hogy te csupasz vagy, de csak nézzenek rá a csajodra. MIlyen jó nőd van. :))

2009. febr. 13. 11:32
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,sokat segítettetek!
2009. febr. 13. 18:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Epilátorral próbálkoztál már? Egy barátom azzal tünteti el a szőrzetét. Picit fájdalmas, de nem kell naponta borotválni. A haverok pedig csak azért cikiznek, mert irigyelnek.
2009. febr. 15. 19:37
 15/18 A kérdező kommentje:
Még nem próbáltam epilátort,eddig csak borotváltam,de nyárra mindenképpen valami tartósabbat szeretnék,mert borzasztó sok és erős szőröm van.A haverok meg majd csak megszokják.
2009. febr. 15. 20:37
 16/18 anonim válasza:
Lézeres kezeléssel véglegesen szőrteleníthető és akkor nem kell vele szórakozni, naponta, hetente stb.
2009. febr. 20. 00:05
 17/18 anonim válasza:
aztakva YEEETII xD
2010. febr. 10. 10:08
 18/18 A kérdező kommentje:
Mondák már ezt mások is,ezért (is) szőrtelenítek!
2010. febr. 16. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!