A barátnőm megkért, hogy borotváljam a mellkasom, de a haverok cikiznek miatta. Borotváljam vagy ne?
Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 16:19
1/18 anonim válasza:
hát az neki is elég ciki, ha nem csak az arcod lesz borostás, hanem az egész felsőtested. szerintem senkinek sem kellemes.
2/18 anonim válasza:
te hogy vélekedsz erről a szőrtelenítésről?ha nem szeretnéd,beszélj a barátnőddel és próbáld megmagyarázni,hogy akkor viszont borostás leszel,és az se jó.vagy valami ilyesmi...ha szeret meg fog érteni:)
3/18 anonim válasza:
Hát énis igy voltam vele, sztem borotváldd le ha nagyon szörős.
Aztán testápolóval kendd be ott magad,ahol leborotváltad,mert piros lesz!
4/18 anonim válasza:
Ha neked kényelmetlen, szerintem ne borotváld. Esetleg gyantáztasd le párszor, és akkor ritkább lesz :D
5/18 anonim válasza:
Fogadjon el a barátnőd olyannak, amilyen vagy! Egy csupasz csigával akar inkább együtt lenni? Szerintem ne borotváld! Ha már végképp nem marad más választásod és le kell szedetned a szőr onnan, akkor inkább gyantáztasd! A borotválástól másnapra már kinő és nagyon szúrni fog!!
6/18 A kérdező kommentje:
Úgy látom félreérthetően tettem föl a kérdést.
Amikor megkért le is borotváltam,de az uszodában a srácok beszólogattak miatta és engem ez zavar.Ha nagyon ciki visszanövesztem,de az az igazság,hogy rengeteg szőr van rajtam és nekem is jobb így.Sajnos tényleg borostás az egész felsőtestem ezért minden nap borotválom.
2009. febr. 12. 18:09
7/18 anonim válasza:
De ha borotválod még jobban fog nőni!Szerintem csak néha borotváld le majd hagyd hogy nőjön(Mert az azért tud szexi is lenni)majd mikor már túl nagy ismét borotváld le!
8/18 anonim válasza:
Én is cikiznélek. Nálam csak a hát meg fülszőr az offos. A többi helyen maradjon már, nagyon gáz ha egy pasi szőrteleníti magát. Ha meg neked kényelmetlen akkor pláne. El tudom képzelni, hogy viszket meg szőr, ha meg mindennap borotválod az meg piszokul irritálja a bőrt. Ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor gyanta. De kétséges h azt kibírod e. Lábon is nagyon fáj, hát még ott.
9/18 anonim válasza:
Nem fog jobban nőni a szőr, ha borotválod, ez urban legend. Az pedig megintcsak nonszensz, hogy egy férfi ne borotválja magát, ha neki kényelmesebb. Egy nő meg nyugodtan. Miért? Azért mert ez a normatív társadalmi viselkedés? Akkor ne beszéljünk csúnyán, adjuk át a helyünket az idősebbeknek stb. Nem csordában élünk, hanem társadalomban. Egy olyanban, ahol nincs joga beleszólni senkinek ezekbe a dolgokba. Neked kényelmesebb? Igen. A barátnődnek tetszik? Igen. Akkor mi a kérdés? Cikiznek a haverok? Cikizd vissza... Vagy ne vedd fel. (Hozzáteszem, nem "b.zis" ha egy férfi szőrtelenít". Ez megint egy akkora sztereotip hülyeség, hogy csak na. Ha meg valaki mondjuk leb.zizna emiatt, akkor kérdezd meg tőle, hogy talán már szo..ta a farkad, hogy így képben van, mert te nem emlékszel rá...)
10/18 A kérdező kommentje:
Ez számomra nagyon meggyőző válasz volt,azt hiszem maradok a szőrtelenítésnél.
2009. febr. 12. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!