Hogy tüntessem el a pattanásaimat? (lent)
20 éves vagyok szinte sosem voltak rajtam pattanások, néha egy előfordult de az is elmúlott másnapra.
Kb. 1,5 hete viszont iszonyat sok lett az arcomon, ha nem krémezem az arcom, hámlik a bőröm, ha krémezem akkor meg annyira zsíros hogy még több pattanás lesz rajta, már nem tudom mit csináljak...:(
Próbáltam szárítani csak a pattanást de akkor is csak a bőrfelszínt szárította le alatta ott maradt a pattanás.
Ötleteket várnék mert már totál kétségbe vagyok esve, már nem vagyok tini, és nem értem mi történt a bőrömmel.
20/L
Nem próbáltál ki új arclemosót, krémet, bármit?
Én észrevettem, hogy rajtam akkor jönnek ki, ha sok egészségtelenebb kaját összeeszek ( csokik, cukros üdítők, húsok).
Pár nap alatt ez nem fog véglegesen elmúlni. Szerintem érdemes lenne elmenned egy kozmetikushoz. Addig meg próbáld ki esetleg ezt: egy fél élesztőt keverj el pár csepp valódi citromlével és egy pici mézzel. Én nekem ez bevált.
Igyál sok sok ásványvizet és egyél könnyebb kajákat, méregteleníts.
Ezek lehet nem a legjobb tanácsok, de mindent meg kell próbálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!