Hogyan tüntessem el a pattanásaimat minél hamarabb?
Bőrgyógyász. Nekem elviselhetetlenül sok pattanások volt. Más probléma miatt elszántam magam, hogy elmenjek a bőrgyógyászhoz és megemlítettem neki, ezt a pattanásos ügyet. Megnézte az arcomat, és egyből fel is íratott egy szert. Igaz nagyon szárítja a bőrt, ezért nem is használom minden nap. De most már rendeltem egy energetizáló, hidratáló krémet, ami sokat fog segíteni, szerintem. :P Na tehát a lényeg, hogy azóta csak néha vannak pattijaim. :D
És szerintem jobb ha te is elmész, mert biztos nem ugyanolyan a bőrtípusunk, és nem hiszem, hogy használna neked de azért itt a neve: Meromcyn-ratiopharm
15/L
Sok helyen kapni. Eredeti ausztrál vagy német terméket vegyél. ÉS 100%-OSAT! Olcsóbban kapni olyat is, ami százalékban kevesebb hatóanyagot tartalmaz, de ott a hatásfok általában sokkal rosszabb ennél a %-nál. Még kilencvenX %-osat se vegyél. Maradj a száznál.
Üdv, HajDoktor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!