Őszintén név nélkül valljátok be. Ti milyen sürün fürdötök? És mi a véleménytek erről a modern kori elterjedt szövegröl hogy minden nap kell?
ma 10:45
Hát semmiképp nem fog segíteni a helyzeten a napi hajmosás. Ha két nap, mire bezsírosodik, akkor mosd két naponta, majd fokozatosan (és ez fontos) csökkentsd a hajmosások számát heti 2re. Nem nagy diferencia, de a fejbőröd hálás lesz érte.
Lehet kapni kifejezetten zsíros hajra való hajszeszeket, samponokat is, érdemes elmenni fodrászkellékesbe, és ott beszerezni az ilyen készítményeket, esetleg beruházni egy gyógyszertárban kapható gyógysamponba.
Egyébként a túlzott faggyútermelésért a férfi hormonok felelősek, lehet hogy neked több van belőle, mint másnak. Valószínűleg egy megfelelő fogamzásgátló tabletta is sokat segítene, konzultálj a nőgyógyászoddal, vannak olyan tabik, amik kifejezetten segítenek az ilyen problémákon.
A fodrász kommentelő
minden nap, ritkán van, hogy elalszok délután és nem ébredek fel este szóval nem fürdök, de azt másnap reggel be szoktam pótolni...
mondjuk néha elfelejtem bekenni magam tusfürdővel xD
Utolsónak:
Használj natúr szappant.Yamuna,vagy Nesti Dante.És baba testápolót.Nekem nagyon beváltak.Én a nivea babáknak készült testápolóját használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!