Őszintén név nélkül valljátok be. Ti milyen sürün fürdötök? És mi a véleménytek erről a modern kori elterjedt szövegröl hogy minden nap kell?
Sok mindentől függ, hogy ki mikor lesz szagos. Genetikailag is meghatározott - van aki fürdés ellenére is rettentő büdös tud lenni, mert olyan bacik élnek rajta.
De pl. aki száraz bőrű, genetikailag nem hajlamos büdösödésre és nincs méreganyag felhalmozódva a szervezetében, az még izzadás után is szagtalanra tud száradni.
Nekem pl. a lábam soha nem büdös, csak ha teljesen műanyag cipő van rajtam.
De a nemiszerveket érdemes naponta mosni, mert ugye a nőknél van egy egészséges váladéktermelődés, ami elkezd bomlani, a férfiaknál meg a fityma alá tudnak besátorozni a bacik.
Illetve a zsíros haj- és bőrtípusú emberek hamarabb lesznek büdösek, mert a zsíros bőrön jobban elhéderelnek a bacik, amik a szagot adják.
7-10 nap??????? :O
Én naponta minimum egyszer, ha edzés van, akkor kétszer is, valamint nyáron is kétszer, egyszer reggel, egyszer este. Ha nagyon nagyon meleg van, akkor van, hogy többször is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!