Lányok, nők mit kezdetek magatokkal, ha úgy érzitek, hogy csúnyák vagytok vagy most elhanyagoltátok magatokat?
Ez most elég hülye kérdés, bocsi. Ha úgy érzed elhanyagoltad magad, akkor tatarozz. Hajmosás, manikűr, pedikűr, egy kis uborkás arcpakolás, stb.
A csúnyaságérzet meg teljesen belülről jön egy átlag nőnél. Nekem van, hogy egy átlagos napon belenézek a tükörbe és valami felvídított, egyszerűen ragyogok,pedig kócos vagyok és macinaciban.
Ha rossz paszban vagyok, a legcsinosabb ruhában kifestve sem érzem magam szépnek.
én akkor érzem ezt ha göndören hagyom a hajam(alapból olyan)
van h 1-2 hetente úgy hagyom h a sok vasalástól ne menjen tönkre pihentetve hagyom!
1. nap mikor áll vhogy még jol érzem magam de a 2. 3. nál ááá ölni tudnék.
ilyenkor a közelgő hajmosáskor már örülök kivasalom leápolom és már jol vagyok..:)
ja és még kifestem magam és ami a legtöbbet tudja tenni jó sok parfümöt fújok magamra a kedvencemből..
ez megteszi a hatást.!:D
Fogom magam, leülök, zenét hallgatok, elszívok egy cigit, becsukom a szemem és lenyugszom.
Nem hanyagolom el magam épp ezért. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!