Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit szoktatok csináltatni...

Mit szoktatok csináltatni magatokkal a kozmetikusnál?

Figyelt kérdés
pl arra értem hogy gyantáztatni hol? Arckezelés mien arctisztitás. Még nem voltam ijenen csak szemöldök szedésen és azért szeretném tudni.
2009. szept. 11. 11:49
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Szép az arcbőröm, úgyhogy nem kell ilyen kezelés, csak a szemöldököm és a bajuszkám gyantáztatom. A hónaljam, lábam és a kezem magamnak is meg tudom csinálni.
2009. szept. 11. 12:21
 2/5 anonim válasza:
81%

A kozmetikus gyantáz vagy szemöldököt szed, neki olyan mindegy, mert énis megkérdeztem egyszer az enyémet és azt mondta, szereti csinálni akármeiket, hanem nem lenne kozmetikus.Lényeg, hogy ne leizzadva menj gyantáztatni, mert legközelebb nem fogad:) és bárhol megcsinálja, bikinivonal, láb, hónalj..a munkája része.

Az arckezelésnek pár napig nyoma van, kinyomkodja a zsirokat és mindenfélét a bőrödből, előtte forró gőzzel puhitja, utána pedig bekrémezi. Szóval arckezelés után ha lehet ne menj sehova:)

2009. szept. 12. 09:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért lettem lepontozva? Az volt a kérdés, hogy mit szoktam csináltatni a kzmetikusnál, vagy talán más jobban tudja, mint én??
2009. szept. 12. 12:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Én csak nagykezelésre és gyümölcssavas arckezelésre járok, no meg tőlle veszek egy-két ilcsi terméket :]
2009. szept. 16. 14:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Rendszeresen járok arctisztításra, és szemöldökszedésre. Egyszer voltam sminkeltetni is. Szeretek kozmetikushoz járni, mert egy nagyon kedves, aranyos nőci a kozmetikusom, mindig nagyon jól elbeszélgetünk, nem érzem magam feszélyezve, meg semmi. Nekem az arckezelések beszédterápiával egybekötött szépülés órák :D
2009. szept. 16. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!