A hajtövem 1 nap alatt zsírosodik, de a hajvégem meg száraz, mint a csepű. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mivel igyekszem megoldani a zsírosodás problémáját teafaolajjal, csalánsamponnal, szárazsamponnal és minden hasonlóval, ezért a másik problémám meg egyre eldurvul...a hajvégeimhez hozzáérni kész rémálom, fénytelen, száraz, durva...mit kellene tennem, hogy mindkét gondot megoldjam?2011. febr. 11. 18:30
1/6 anonim válasza:
Egyél sok vitamindús ételt és tojást. Attól szebb lesz a hajad.
A végéből pedig vágass le, lehet hogy az a baj, hogy túl hosszú.
2/6 anonim válasza:
Tegyél rá hajmosás után hajpakolást, szerintem attól nem zsírosodik, mert kiöblíthető.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem hosszú...sőt...kimondottan rövid, vállig érő hajam van
régebben használtam balzsamot, de azt mondták, attól is zsírosodik
2011. febr. 11. 18:40
4/6 anonim válasza:
Szia. Ezzel a problémával én is küzdök. A balzsamot semmiképp ne hanyagold, de csak a hajvégekre, a tövére nem kell rakni. Mosd ki rendesen a sampont! És ne piszkáld, mert én pl. folyton tapizom, és ott zsírosodik a leghamarabb! 1000féle sampont próbáltam, nekem egyik se vált be, ami 2 napnál tovább bírta volna. :S Így marad a szárazsampon, és a 2 naponta hajmosás...
5/6 anonim válasza:
Csak a végére tedd a balzsamot, a füledtől lefelé. Használhatnál valami pakolást is a végére, az segítene a szárazságon. A zsírosodásra nem nagyon tudok mit mondani, de ha ennyire durva elmehetnél bőrgyógyászhoz. Esetleg próbáltad ritkábban mosni?
6/6 anonim válasza:
tegyél a végére hajvégápoló olajat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!