Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Használ még rajtam kívül...

Használ még rajtam kívül valaki minden nap hajvasalót?

Figyelt kérdés

minden nap vahalom a hajam, nem lehet olyan nap amikor ne vasaljam ki. vmi jó tanács? 3-4 éve vasalom minden nap!!

szörnyű a hajam ha nincs kivasalva, de ha kivan akkor gyönyörű csak félek hogy nem lesz szép, ilyesmi hajam van kivasalás nélkül:

[link]

bármijen ötletekre kíváncsi vagyok, köszi

2011. febr. 11. 16:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Na a sok okos.. :D Az égvilágon minden árt a hajnak.. Mindenki roncsolja valamivel (süti, vasalja, beszárítja, festi, gumizza, fonja, hosszabbítja, zselézi, lakkozza stb. Ez mind árt a hajnak.)

Én vasalom 10 éve minden nap a vékony szálú hajam és ez idő alatt fodrászhoz sem jártam, hanem magamnak vágtam.. Nem azt mondom, hogy nem árt neki, de sose volt ennél szebb sajnos. Alapból olyan idiótán néz ki, hogy azt nem vállalom fel és minden másnap mosnom kell. Most eljutottam oda, hogy megpróbálom helyrehozni az állapotát profi fodrász segítségével ápoló kezelésekkel (hogyha h*lyén is áll, de legalább szép egészséges legyen) és talán egyszer sikerül letennem a vasalót is. Még így is sokkal szebb a hajam, mint sok más embernek akik nem roncsolják intenzíven a hajukat. Sajnos nem mindenki kel fel úgy, hogy rohadt király a haja. Könnyű azt mondani, hogy ne vasald a hajad, csak kivitelezni nem olyan egyszerű. Ez ugyanolyan függőség, mint bármi más.

Kérdező, neked sikerült "leszokni"?

2015. jún. 20. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!