Használ még rajtam kívül valaki minden nap hajvasalót?
minden nap vahalom a hajam, nem lehet olyan nap amikor ne vasaljam ki. vmi jó tanács? 3-4 éve vasalom minden nap!!
szörnyű a hajam ha nincs kivasalva, de ha kivan akkor gyönyörű csak félek hogy nem lesz szép, ilyesmi hajam van kivasalás nélkül:
bármijen ötletekre kíváncsi vagyok, köszi
3-4 éve mindennap? :O
Huh,hát remélem tudod,hogy nagyon roncsolja a hajvasaló a hajat...
Nekem is gyönyörű a hajam,ha kivasalom, de én kb. 3 havonta szoktam :D. Szerintem erről a napi használatról minél hamarabb szokj le,mert egy év múlva a hajad totál káros lesz.
Amúgy,amiket linkeltél,egyáltalán nem gáz. Azokból is kilehet hozni hajvasalás nélkül jó dolgokat :).
Huu basszus..xD
én fizetek érte hogy ilyen hajam legyen..
te meg itt vasalgatod a szép hajad...:S
sztem kezd el gödöríteni, mondjuk úgy, hogy se hajmosás előtt, se után nem fésülködsz meg, csak hajhabbal behabozod, aztán ha megszárad, még eg ykis hajhab+lakk, és szerintem tök jól fog kinézni, csak ne fésüld ki a göndörséget:)
és akk máris nem kell hajvasaló
nekem is ilyesmi a hajam, és volt köbö 2 hónap, amikor mindennap vasaltam.. aztán elkezdett hullani a hajam, úgyh gyorsan abbahagytam, meg nekiálltam ilyen hajravaló vitaminbigyót szedni. és már nem hullik :)
Mondjuk nekem az volt a legnagyobb bajom, hogy a hajamból a hosszú tincsek viszonylag egyenesek voltak, a rövidebbek meg hullámosak..úgyhogy levágattam belőle, és most lapockámig ér, és hullámos. hajat szárítani csak nagyon ritkán szoktam, mert nekem hajszárításkor olyan nyomingeren néz ki a hajam, úgyhogy inkább fél-egy ürával korábban mosom meg, megvárom, amíg félig-meddig megszárad (előtte azért megtörlöm, azzal a nedvesség nagy része lejön) és aztán a fejem tetején egy laza kontyba összecsavarom, és akkor dús is marad :)
Szokj le a mindennapi hajvasalásról. Én hetente 1x, vagy 2x vasalom ki, és addig jó, amíg meg nem mosom. Mondjuk arra vigyázok, hogy esős/párás időbe a csuklyát a fejembe húzom, így nem göndörödik vissza. Türelmem se lenne mindennap kivasalni, 1 órát mindennap azzal szarakodni... Plusz tényleg nagyon roncsolja a hajat, főleg a mindennapi.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!