Mik a tapasztalatok a Colour B4 hajfesték eltávolítóval kapcsolatban?
Én egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy ha ombrés hajam van ( a teteje sötétbarnás vörös az ajla teljesen világosas rezesebb/ arany színűbb vörös) mennyire van-e értelme használnom? 2x volt már szőkítve..de azt is olvastam hogy voltak akiknek ugyan úgy használt.
Én legjobban a 2 féle színtől félek, és a végeredménytől..
Mit javasoltok? :)
Sziasztok.
Elég régi kérdés de ha kell még valakinek tanács leírom azért :D
Megvettem jó drága pénzért borsos áron kettőt is hátha nem lesz elég vagy nem szedi jól ki a hajamból.
Pirosas vörös hajam volt és első doboznál nem nagyon használt sötétbarna lett jó vörös árnyalattal.. Utána rákentem a másodikat sok elváltozás nem volt csak max kicsit barnább lett de az eredeti hajszínemhez képest ami szőke azért nagyon sötét volt a hajam.. Csalódtam ,sokkal többet vártam :/
Sziasztok! Regi kerdes,de hatha..:)
Eredeti hajam:kozepbarna amit 3 eve festek elenk vorosre.. Tegnap voltam olyan okos hogy vettem vilagosbarna hajfesteket aminek az lett az eredmenye hogy a teteje barna a tobbi resz sotetvoros... Nagyon szeretnek megszabadulni tole.ma hivtam fodraszt 25 ezer ftert csinalna meg (hatkozepeig ero,dus gondor hajam van).
3 oraja olvasgatok errol a termekrol..merjek belevagni?:(
Sziasztok!
Régi fórum, de hátha valaki kíváncsi. Nekem egyszer már volt ezzel a termékkel a hajam csinálva. Akkor fodrász csinálta, vörösből szőkét. A B4 után akkor szőke festék is ment a hajamra. Aztán gondoltam egyet, és visszabefestettem vörösre. Kb egy éve már hogy vörös vagyok. Tegnap ráébredtem, hogy szőke szeretnék lenni. Gondoltam palette A10, az hátha segít :) Rá is kentem. Töve természetesen (kb 3 cm lenövés) elég szőke lett, viszont a többi rész maradt a vörös. Hát jó, gondoltam. Megvettem ma a B4-et. Lesz ami lesz alapon. Sikerült leszedni, egységes is. Kicsit vöröses szőke, de szerintem jó lett. :) Viszont gondoltam dobok rá valami szőkét, hogy még szőkébb legyen. :) De ez még a jövő titka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!