Mik a tapasztalatok a Colour B4 hajfesték eltávolítóval kapcsolatban?
Én ColourB4 Extrát használtam az Ariell piros hajamra. (mert az van ráírva, hogy a pirosat és a kékesfeketét nem viszi le. Én elégedett vagyok vele.
Levitte. Ráadásul igencsak jól. Jelenleg eperszőke vagyok. (ami azért jó, mert ezt már be lehet festeni barnára, míg a pirosat nem lehetett.
Én, a biztonság kedvéért befóliáztam a hajam arra az egy órára, és a meleg fürdőben voltam végig. (így még büdös sem volt)
Az egyetlen negatívum hogy nagyon száraz lett tőle a hajam, de egy hajmosás után remélem rendbejön. :)
Sziasztok!
Már évek óta fekete a hajam. Szerettem volna most visszatérni az eredeti szőkés barna színemhez. A legutóbbi 2-3 hajfestésnél már barna festékkel festettem, meg elmentem fodrászhoz is, hogy vágjon le a végéből. Aztán az egyik nap bejött a szalonba egy lány (szépségzalonban dolgozom), akinek fekete volt eddig a haja és most gyönyörű barna haja volt. Ő mesélt erről a B4-ről. Na, meg is vettem, bár izgultam, mert nekem eddig az ilyen szőkítő dolgok vörösre szedték le és az nagyon nem tetszett.
Eljött a tegnap este, nekiültünk anyával. Átböngésztük előtte a használati utasítást, hogy tudjuk pontosan mit kell csinálni. Mi az aljáról kezdtük, hogy nehogy megszívja nagyon a tövét. Tehát lentről (hátulról) haladtunk felfelé, és a tövére fent egyáltalán nem tettünk. (Olyan 3-4 centis sávban.) Biztos ami biztos alapon, meg ott már amúgy is a saját hajam színe volt lenőve. Gyorsan kell csinálni a műveletet. A végén tettünk rá egy zacsit plusz egy törölközőt. Aztán beültem a jó meleg fürdőszobába, hogy mindent megtegyek a pozitív eredmény érdekében. :) 1 óra után beálltam a fürdőkádba (sokkal kényelmesebb volt állni, mint behajolni 30 percen át) és jött a 3 öblítés. Tényleg tartsátok be a leírt öblítési időt, mert ez a legfontosabb rész!!! Én már nagyon untam, de kivártam azt a 10-5-5 perc öblítési időt. Közben éreztem, ahogy a hajam egyre szárazabb, nehezebb is volt már szétválasztani a tincseket. Az utolsó öblítés után tettem rá egy sima DM-ben kapható kókuszos balzsamot, lezuhiztam, addig az hatott, utána pedig leöblítettem. Majd megszárítottam a hajam.
Az eredmény: gyönyörű, szőkésbarna hajszín, egyenletes, réz szín egyáltalán nincs benne. És soha sem volt még ilyen puha és egészséges kinézetű a hajam. Nekem nagyon megérte!! Csak ajánlani tudom!
Tényleg az a lényege, hogy olvasátok el a használati utasítát é mindent tartsatok be pontosan! Akkor tuti, hogy jó lesz az eredmény! :) Akinek pedig nem vált be, annak ajánlom a használati utasítás másik oldalán a kérdések és válaszok részt. Abban minden benne van! Ha nem sikerül elérni a kívánt színt, akkor tuti, hogy valamit TE csináltál rosszul! ;)
Sok sikert mindenkinek!
Sziasztok!
A hajam jelenleg van ahol sötétbarna, van ahol vöröses árnyalatú. Szerintetek egyszínűre letudná szedni mindkét fekstéket, nem lesz foltos? Köszi a választ
Sziasztok!
Én tegnap próbáltam ki a Colour b4 Extrát, összességében pozitív véleménnyel vagyok róla, bár a hatása lehetett volna látványosabb is, a hajam tetején 4 árnyalatot, alul 2-t világosított, enyhe vöröses beütéssel.
Sötétbarna/majdnem fekete hajra használtam (1 éve festem erre a színre), előtte festett szőke voltam 1 évig, féltem, hogy emiatt nem lesz hatásos, de ezeken a részeken is világosított.
50 percet hagytam rajta, bár így visszagondolva több ideig is maradhatott volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!