Mik a tapasztalatok a Colour B4 hajfesték eltávolítóval kapcsolatban?
Itt vagyok, három hozzászólással ezelőtt én írtam, hogy épp kipróbálás előtt állok!
Nos, én nagyon elégedett vagyok a termékkel! Igaz, hogy nem teljesen hozta vissza az eredeti hajszínem, de sokkal jobb lett! A festett hajszínem sötétbarna volt, az eredeti hajszínem pedig szőkésbarna.
A művelet után egy világosbarna, de teljesen természetes színt kaptam és nagyon tetszik mindenkinek, főleg a páromnak és nekem csak ez számít! :-)
Viszont negatívként meg kell említenem, hogy valóban nagyon büdös és nem csak használatkor, az utána következő pár hajmosáskor is lehetett még érezni a hajamon a szagát, pedig mindent a leírásnak megfelelően csináltam!
Nah,kipróbáltam, a csokoládébarna hajamból rókavöröset csinált.Nagyon szép,két centis barna lenövés és rikító rókavörös-narancssárga alj.
Vajon ezzel mihez tud kezdeni a fodrász?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!