Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek, nagyon hámlik az...

Mit tegyek, nagyon hámlik az arcbőröm?

Figyelt kérdés
Eddig sosem hámlott és most két helyen is elég csúnyán. Mindkét részen kissé pattanásos volt előtte a bőröm. Két hete használok új arclemosót, de miután észrevettem, hogy hámlik azonnal kentem a nivea kék tégelyes hidratálókrémmel. Ettől azonban félek, mert túl zsírosnak éreztem régebben és nem akarom, hogy új pattik jöjjenek ki.
2011. febr. 7. 11:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne használd tovább az új arclemosót, szárítja a bőrödet! Azért hámlik. Próbálj másikra váltani, és reggel-este kend hidratálókrémmel!
2011. febr. 7. 12:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is gondoltam az arclemosóra azért is írtam.
2011. febr. 7. 12:13
 3/4 anonim ***** válasza:

mivel érzékeny bőröd van ezért én nem használnék semmilyen drogériában vásárolható szert, mert azok nagyon károsak, inkább fürdető krémet, vagy házilag elkészíthető pakolást

amit én gyakran használok és nagyon jó:

1 tojás sárgája, 1 e.k. méz, olivaolaj

nekem egyszerre van zsíros és száraz bőröm és ez a pakolás nagyon jó rá kb. 20 percig kell fenthagyni

Jah és úgy vettem észre pl. az avonos meg a dm-s készítményeken, h közvetlen használast után selymes meg puha meg tök jó a bőröm, de másnapra rosszabb lesz tőle

2011. febr. 7. 13:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, ki fogom próbálni ezt a pakolást! Valahol zsíros , valahol száraz a bőröm..
2011. febr. 7. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!