Nagyon feszül és hámlik az arcbőröm. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Eleinte a kozmetikai arctisztítás mellékhatásának gondoltam azt, hogy hámlik a bőröm.
Most már viszont fájdalmas, ahogy feszül és hámlik.
Az orrom is teljesen vörös, holott mindenhol máshol világos a bőröm.
Mit tehetnék?
2010. nov. 4. 09:54
1/5 anonim válasza:
Óvatos arcradírozás, és valamilyen wischy/neutrogena/kakóvajas krém talán segítene. De ez csak egy tipp. Nekem hajszárítás után szokott nagyon száraz lenni az arcbőröm, feszül, fáj, húzódik. Akkor bekenem valamilyen krémmel, és elmúlik.
3/5 A kérdező kommentje:
fekete szappant kaptam a kozmetikustól, de már azt sem merem rátenni, mert csípi a bőröm...
2010. nov. 4. 11:49
4/5 anonim válasza:
Az én arcom is pontosan ugyanilyen, pedig már kipróbáltam rengeteg arckrémet, az olcsótól a drágáig, de semmi nem jó. Nekem mindig ilyenkor jön elő, mikor lehűl a levegő. Nagyon zavaró.:(
25\l
5/5 anonim válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz, és ad valami jó krémet.
Ilcsi termékeket használok én is. De a fekete szappant csak arctisztításra használom, nem hagyom rajta mert sokan igy használják...de ez szerintem úgy már nagyon szárít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!