Fiúk ti hogy szőrtelenitetek?
Figyelt kérdés
Nem birja a bőröm az állandó borotválást,tudnátok valami tippet adni? köszi2011. febr. 5. 22:35
1/13 anonim válasza:
tipp az kéne nekem is mert nekem se bírja pörsögés nélkül 4 napnál tovább
de én azt szoktam úgy birja ki ezt az 5 apot hogy arcszeszel utánna lefertötlenítem
2/13 anonim válasza:
hát mivel nem kötötted ki hogy hol ezért ez így nem szexualitás téma kör .. ha dákóra akartál ki lyukadni akkor pl vmi szőrtelenítő kütyüt veszel
gondolom az első hszelő nem egészen erre gondolt mert ha oda arcszeszt nyom azt meg érzi :D
19F
3/13 A kérdező kommentje:
igen lentre gondoltam....valaki próbált már vmi féle fajta szörtelenitő krémet?
2011. febr. 5. 22:43
6/13 anonim válasza:
Uristen emberek annyi a lényege hogy nem szabad széllel szembe kaparni a borotvával! Menetirányba kell haladni, és óvatosan nem elkapkodva. Ha hosszú én ollóval lerövidítem borotválkozás elött. sok sikert! 18/f
7/13 A kérdező kommentje:
nemszoktam ellentétes irányba borotválni,de igy sem birja a bőröm,lehetséges hogy túl érzékeny vagy nemtudom......
2011. febr. 5. 22:45
8/13 anonim válasza:
hát ez pech tényleg próbáld szerintem óvatosabban! Én a legolcsóbb borotvával sérülésmentesen lecsupaszítom 10 perc alatt (zacsit beleértve) :D
9/13 anonim válasza:
várj, hány éves vagy te? nekem is ez volt kb 14 éves koromban amikor elkezdtem borotválni de pár alkalom után elmúlt.
10/13 A kérdező kommentje:
bőven 14 felett......kicsivel több mint 10 évvel:) szóval nem ott van a gond hogy nem szokott hozzá a bőröm,eddig huztam halasztottam,szenvedtem vele de már tényleg elég kellemetlen,barátnőm meg nem nagyon szereti a "dzsungelharcot" amit teljesen megértek mert én sem rajongok a szőrös nőkért....
2011. febr. 5. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!