Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szökités citromlével?

Szökités citromlével?

Figyelt kérdés

ez a citromlé jo a barna hajra?

és pontosan hogyan kell? csak simán kifacsarom és rá a hajamra?

2011. febr. 2. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
A citromlé csak pár árnyalatot világosít. A barna hajból nem fog szőkét csinálni. Sötétszőke vagy világos szőkésbarna hajra ajánlott.
2011. febr. 2. 21:33
 2/5 A kérdező kommentje:

akkor írom gy hogy barnás szökés a hajam..

de én nem erre vagyok kiváncsii..ha nem h hogyan is kell ezt ; )

2011. febr. 2. 21:55
 3/5 anonim ***** válasza:
vegyél citromlevet, vagy ha akarod akkor citromból facsard ki, de úgy drágább. öblítsd le a hajad vele, nyomkodd bele, dörzsölgesd stb. utána pedig rendesen mosd meg samponnal vagy akár balzsammal (ahogyan azt te szoktad).
2011. febr. 2. 22:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Azon kívül, hogy kiszárítja a hajad, semmit nem fog vele csinálni. kicsi koromban szőke akartam lenni, és hetekig citromlevet használtam, de semmit nem változott a hajam színe.
2011. febr. 2. 23:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Fél liter meleg vízhez tegyél 4-5 evőkanál citromlevet. Mosd meg a hajad, majd a legvégén mártogasd citromleves vízbe!!! 5 percig áztasd, utána nagyon rövid ideig öblítsd le vízzel. Csináld ezt meg minden hajmosás után.

Amúgy tényleg igaz, hogy szárít, ezért használj rá pakolást és balzsamot is, hogy ne menjen tönkre a hajad.

2011. febr. 3. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!