Annyira nem árt,de hétvégenként ha nem mész sehova ne alapozd akkor csak a szüleid látják őket meg szerintem biztos nem zavarja. Szóval mikor teheted ne legyen rajta semmi.
2009. febr. 7. 19:19
2/18 anonim válasza:
SZerintem inkább használj különfél kozmetikumokat.Igy csak a porusaidat tömíted el!
2009. febr. 7. 19:26
3/18 anonim válasza:
Szia!
ha nagyon pattanásos az arcod, érdemes lenne bőrgyógyászhoz fordulnod, nagyon jó eredményeket tud elérni a bőröd helyrehozásában. én nem ajánlom a különböző drogériában kapható kozmetikumokkal való kísérlezetést, mert még érzékennyé, irritálttá is teheted velük a bőröd. megértelek, hogy ragaszkodsz az alapozóhoz, de kizárólag magas minőségű terméket használj (a Maybelinne meg az Astor nem az!!), pl Vichy-t vagy Clinique-t. ha hazaértél az iskolából, akkor meg feltétlenül mosd le, és amúgy is cak vékony rétegben hasznnáld.
2009. febr. 7. 19:33
4/18 anonim válasza:
Sztem nem egészséges rendszeren alapozót használni, de ha nem tudsz tőle megválni akkor használj Vichy Normateintet.
2009. febr. 7. 21:12
5/18 anonim válasza:
szerintem nagyon árt..mivel így csak mégjobban eltömíted a pórusaidat (így még több pattanás jön ki az arcodon). Rengeteg hasznos tonikot,arcradírt,nappali arckrémet lehet kapni a pattanásos bőr kezelésére. De ha azok sem használnak fordulj kozmetikushoz vagy bőrgyógyászhoz.
2009. febr. 8. 10:52
6/18 anonim válasza:
Nem! Az alapozó nem árt a bőrnek, főleg ha megfelelően használod. Attól még, hogy te alapozót használsz nem lesz több pattanásod nyugodj meg! Viszont ha már nem mész sehova, otthon nyugodtan lemoshatod. De éjszaka, mikor lefekszel aludni akkor kötelező lemosni, jó alaposan, tonikkal(mert akkor tömíti el a pórusokat). Az alapozó szerintem pont hogy véd, mert a sok kosz nem a bőrödbe megy bele hanem csak az alapozóra, és azt meg úgy is lemosod. Én nem ajánlom azokat a nagyon drága alapozókat (bár még nem próbáltam, nem is akarom) mert utána meg tök nehéz lemosni, hogyha tényleg olyan jól fed és olyan tartós. És kinek van kedve annyi időt a tükör előtt tölteni mire levakarja?! Igazából az olcsó alapozókkal sincs semmi nagy baj, csupán annyi, hogy nagyon hamar lekopnak és keveset takarnak.
2009. febr. 8. 13:22
7/18 anonim válasza:
Gratulálok az előző válaszolónak...Neked aztán van tudásod a témában.. Még a legjobb alapozók is eltömítik a pólusokat, fokozzák a miteszerképződést és elősegítik a pattanások kialakulását. Főleg az olcsóbb, zsírosabb állagú kencék. Azért írtam a Vichy Normateintet mert kifejezetten ezen probléma kiküszöbölésére fejlesztették ki. Én már próbáltam, igaz hogy 5 ezer Ft körül van de meg is éri az árát, az ember észre sem veszi, hogy ki van festve. Tudom mert problémás bőröm van és az olcsó alapozóktól viszket az arcom.
Mellesleg se az olcsó se a minőségi alapozót nem lehet vízzel lemosni, a tonik vagy az arctej viszont mindkettőt tökéletesen és könnyen lehozza. Egy minőségi alapozó nem ráragasztott maszkként tapad.
2009. febr. 8. 15:12
8/18 anonim válasza:
Nekem te csak ne gratulálgass! És igen képzeld el hogy azt amit itt írtam tudom, is hogy így van. És egyik alapozó sem tömíti el a PÓRUSOKAT (főleg nem a PÓLUSOKAT)! Valószínűleg azért viszket az olcsó alapozóktól az arcod, mert allergiás vagy valamelyik összetevőjére. Meg én nem hinném, hogy mindtől viszketne. Mert kipróbáltál egyet és attól viszket? Attól még a többi lehet jó!Amúgy meg nem neked válaszoltam, hanem a kérdezőnek! És attól még hogy mindenki azt írja hogy igen eltömíti a pórusokat én akkor sem fogom azt írni, főleg ha nem is úgy van.
2009. febr. 8. 22:41
9/18 anonim válasza:
Ajánlom Neked a meromycin-ratiopharm oldatot,ezt a háziorvos felírja,kimondottan erre van!A fiamnak 3 hét alatt eltüntette az összes pattanását!
2009. febr. 9. 08:50
10/18 anonim válasza:
Röhögj akkor azon egész héten, hogy elírtam egy betűt:D Az alapozó ELTÖMÍTI A PÓRUSOKAT. Mert egy fedőréteg ami a bőrödön van, tehát igen, ez a természetes következménye. Mellesleg tinikoromban jó sok olcsó alapozót kipróbáltam mivel nem volt pénzem jobbra. Nekem is pattanásos volt a bőröm, volt, hogy hétköznap is használtam alapozót és sokkal rosszabb lett tőle. A problémás bőrnek kezelés kell nem alapozó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!