Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért van az, hogy télen a...

Miért van az, hogy télen a kezem úgy néz ki, mintha legalább 80 éves lennék? Ráncos, száraz és állandóan szétreped.

Figyelt kérdés
Nagyon fáj, szinte semmit nem tudok megfogni. Csak a kezemmel van ez, főleg az ujjaimmal. Vérzik is, és nehezen gyógyul be. Köszi
2011. febr. 1. 18:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem is sebesedik a hidegtől. Én a nagyonbélelt kesztyűre (amiben izzad a tenyered) és a neogranormonra szavazok. Ez alapvetően egy hámosító kenőcs, babapopsira, sebgyógyulás elősegítésére szokták használni. Nem mondom, hogy így nem rettenetes és nem olyan mint egy dörzsiszivacs, de legalább nem vérzik és az emberek nem néznek úgy, mintha valami csúnya fertőző betegséget terjesztenék :D

Amúgy nekem sem a nivea, sem a sokat dicsért szarvasfaggy krém nem vált be-

szóval neogranornom.

2011. febr. 1. 22:34
 12/14 A kérdező kommentje:

Ma vettem Neutrogena-t, azt mondták a gyógyszertárban, hogy először ezt vigyem.

Azokra az ujjaimra nagyon jó, amelyikek nem voltak sebesek, véresek, de a többi eléggé fáj tőle.

Mivel tudnám elősegíteni a sebgyógyulást?

2011. febr. 4. 11:34
 13/14 Egyszerű huszonéves ***** válasza:
Sebeimet Betadine-val kezelem. Jó, mert nem csíp. Legalábbis engem nem csípett sosem és a páromat sem.
2011. febr. 4. 14:20
 14/14 anonim ***** válasza:
nem olvastam el az előttem szólókat, mert ezt még tuti nem ajánlották. Nekem is ez a problémám, és a leghatásosabb, komolyan mondom a gyógyszertárban vett popsi kenőcs. De azért vigyázni kell, hogy ne kend túl sokat, mert aztán meg a szervezet abbahagyja a hidratáló hatású anyagok termelését és muszáj lesz kenned, hogy pótold...
2011. márc. 3. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!