Miért van az, hogy télen a kezem úgy néz ki, mintha legalább 80 éves lennék? Ráncos, száraz és állandóan szétreped.
Figyelt kérdés
Nagyon fáj, szinte semmit nem tudok megfogni. Csak a kezemmel van ez, főleg az ujjaimmal. Vérzik is, és nehezen gyógyul be. Köszi2011. febr. 1. 18:54
1/14 Egyszerű huszonéves válasza:
Irány a bőrgyógyász! Ő ad rá megfelelő kezelést, krémet vagy valamit.
Hidegtől kiszárad attól van ez. Húzzál jó meleg kesztyűt.
2/14 anonim válasza:
Mi lenne ha ápolnád és bekennéd néha kézkrémmel?
3/14 anonim válasza:
Nekem is ilyen, hiába kenem mindenféle kézkrémmel. Most már nem is érdekel. Viszont arra figyelj, hogy ne vakard. Nekem elmúlt kb. két hét alatt. Mondjuk most, hogy megint ilyen hideg van, kezd újra sebesedni. Igen amúgy jó meleg kesztyű megoldás lehet rá. :)
4/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Bekenem krémmel, mindenfélét próbáltam már, de van amelyiktől csak még rosszabb lesz. Éget és folyik a vér belőle. Nagyon ronda, még nem találtam olyan krémet, ami tényleg jó rá.
Ha tudsz valami jót, akkor légyszi írd meg.
2011. febr. 1. 19:11
5/14 anonim válasza:
Nekem ugyanez van, a bőrgyógyász már felírt százféle kenceficét, kenem reggel-délben-este, hidratálóval, zsírosítóval meg mindennel, mindig kesztyűt húzok, de sajnos vajmi keveset segít. Amint kezet mosok, megint elkezd véresre repedni a kezem... Valószínűleg nekem vannak ebben lelki eredetű dolgok is, amin egy bőrgyógyász nem tud segíteni, de neked remélhetőleg igen, mindenképpen menj el és nézesd meg a kezed.
6/14 anonim válasza:
Tudok jót, bemész munkavédelmi boltba vagy gyógyszertárba és kifejezetten munkavédelmis kézkrémet kérsz. (Nekem Dreumex van, de gondolom létezik többféle). Nem az illatáról és a csomagolásáról híres, de kifejezetten kemény hidegben igénybevett kezekre való.
7/14 anonim válasza:
Nivea-t próbáltad már? ( [link]
Nekem általában szokott segíteni.
8/14 A kérdező kommentje:
Nivea-t már igen, nem segített
2011. febr. 1. 19:32
9/14 anonim válasza:
ezt próbáld ki...nem olcsó de nekem bevált! és sokáig elég mert nagyon zsíros és kevés kell belőle :)
10/14 anonim válasza:
Neutrogena, amit az utolsó írt, meg én kenem ekcémára való krémmel is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!