Mit tegyek? 30 évesen 2 gyerek után az arcom aknés és állandóan gyulladt. A bőröm nagyon száraz, ezért ha bármi akne elleni szert, vagy krémet használok nagyon szárítja.
nekem bőrgyógyász írt fel egy skinoren nevű krémet
(mondjuk nem látszanak a pattanásaim mert mélyek)
a betegtájékoztató azt írja hogy: "A Skinoren krém az akne kezelésére szolgáló gyógyszerkészítmény, amelyet a beteg bőrfelületén kell alkalmazni. A krém megakadályozza azoknak a baktériumoknak a növekedését, amelyek lényeges szerepet játszanak az akne kialakulásában. Csökkenti a bőrsejtek elszarusodását is, amely miatt a bőr pórusai eltömődnek és fekete és fehér miteszerek képződnek. A Skinoren krém a közönséges akne (pattanás, miteszer)gyulladásos és nem gyulladásos formáinak illetve ún. melasma (a bőr sötét elszínetődése) kezelésére szolgál"
én 5 napja használom, minden este lefekvés elött bekenem az arcomat és a hátam felső részét. (az arcomról reggel le szoktam mosni, a hátamról nem)
elvileg 4 hét alatt lehet látványos változást elérni, de nekem 2 nap alatt eltűnt az összes pattanásom :) az ára 3000-3500 Ft. szerintem nagyon megéri.. én még használom hozzá ezt az új garnier elhalt hámsejt-eltávolítót, ami szintén nagyon jó:) írtad hogy "csak lájtos dolgokat írnak fel" szerintem ha kéred ezt a krémet akkor felírják.. rajtam nem látszottak pattanások (mivel mélyek) és nem vizsgált meg, nem nézte simán felírta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!