Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az ciki ha egy fiunak nőies...

Az ciki ha egy fiunak nőies haja van?

Figyelt kérdés
Úgyértem, hogy szeretem néha próbálgatni a hajam, és nagyon tetszik néhány frizura, de nem merek úgy emberek közé menni, mert nagyon cikinek tartom, hogy nőies a beállítása. Pedig tökre tetszik :) , de ki nem mennék úgy az utcára mert szégyenlem. Mit tegyek? Jah igen, és a lányokat szeretem :D
2009. febr. 6. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Nemtudom pontosan milyen hajra gondolsz:D Ha rózsaszín csattokkal megtűzött hajra akkor ne menj utcára, de nekem pl kifejezetten a hosszú hajú fiúk tetszenek, akik mondjuk hajpántot tesznek bele, vagy egy részét felkötik, sztem nagyon szexi;)
2009. febr. 6. 19:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Pl begöndörítem vagy éppen ki egyenesítem vagy két copf ba fogom :D :D esetleg befonom bár ez még nem sikerült magamnak :D egyfolytába buzerálom a hajam, néha már tök idegesítő , nem bírok leszokni róla.
2009. febr. 6. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Egy férfi legyen férfi!
2009. febr. 6. 20:41
 4/7 anonim ***** válasza:
A két copf az nem túl férfias :D.Viszont egy középhosszabbnál NEM(!!!) hosszabb egyenesített vagy göndörített haj szexi.Amúgy is mióta az emberek határoznak meg téged?
2009. febr. 6. 20:43
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

OFF: Látod, egy szakértő szólt. Ne fürödj minimum 3 napig, ne borotválkozz, és ne is törődj magaddal. Ja és legyél szőrösebb, mint egy gorilla...

ON: Nah de válasz: Nyugodtan kimehetsz az utcára, csak, mint mindenkinek vállalnod kell a következményeit, mint például, azt hogy az ilyen beszűkült emberek b*zinak, vagy hülyének néznek.

2009. febr. 6. 20:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Váll alá érő, nem olyan rövid , de szerintem egész jól áll ha kiegyenesítem , és a göndör is tök jó. Köszönöm a bíztatást!
2009. febr. 6. 21:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Én imádom a félhosszú hajat, egyenesen :) De a két copf már túl sok:P
2009. febr. 6. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!