Az ciki ha egy 15 éves fiunak hónajszőre van?
Figyelt kérdés
leginkább lányok véleményére lennék kiváncsi,borotváljam le vagy ne? mert végülis nincs olyan sok2011. jún. 28. 12:37
1/10 anonim válasza:
Szerintem az. Vagyis engem zavar.
2/10 Melinda- válasza:
Igaz serdülő vagy és most kezd nőni a szőr a testrészeiden de azért tényleg ciki inkább borotvált! :)
3/10 anonim válasza:
Borotváld! Én ki nem állhatom, ha egy pasi felemeli a kezét, és ott lóg neki egy jó nagy... :S Undorító!
4/10 anonim válasza:
dehogy gáz :D de borotváld... főleg nyáron...
5/10 anonim válasza:
Őszintén szólva engem nem érdekel :D Ha neked úgy jó, akkor hagyd úgy, ha zavar akkor szedd le. Mondjuk ha nincs sok akkor szerintem felesleges bajlódni vele.
6/10 anonim válasza:
szerintem borotváld:D mondjuk én elég szőr ellenes vagyok valamiért, és a szakálltól/bajusztól is nagyon kész tudok lenni. de nyáron egyébként is kényelmesebb, ha leszeded, szerintem.
7/10 A kérdező kommentje:
szóval ha leszedem akkor az vonzóbb?
2011. jún. 28. 18:43
8/10 anonim válasza:
fúj sztem ne borotváld..az meleges
9/10 anonim válasza:
higiénikusabb és esztétikusabb ha nincs ott szőr, sztem gusztustalan ha vki nem szedi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!