Ciki ha egy 18-20 éves lány két copfban befonva hordja a haját? Akár az utcán is?
Figyelt kérdés
Bármilyen hajhossznál.2009. aug. 18. 19:19
1/15 anonim válasza:
Neem, szerintem nagyon aranyos, olyan diáklányos külsőt kölcsönöz annak, aki "viseli". Én is szeretnék így hordani a hajam, csak túl rövid:/
18L
2/15 A kérdező kommentje:
Persze h vki jól érzi úgy magát hordja.De én azt szeretném megtudni,ha meglátnátok egy 18-20 év közötti lányt két fonott copffal az utcán mit gondolnátok?Fiúk-lányok mit gondoltok?:)
2009. aug. 18. 19:22
3/15 anonim válasza:
Hát.. meddig ér a hajad? mert ha fenékig úgy már gáz, de ha válladig v 1 picit lejjebb az nem gond :)
De én már nem látok 2 copf-os csajt az utcán csak kicsi lányokat:D ha zavaró számodra csináltass 1 új frizurát
17/F
4/15 anonim válasza:
Én szoktam így hordani, és nem szoktak rám furán nézni.
Válligérő hajam van, és lazán szoktam befonni, szóval nem olyan szoros dedós stílusban, szerinem jól néz ki:)
19/L
5/15 anonim válasza:
Nővérem 18éves,neki nagyon sok haja van és derékig ér.Általában úgy hordja,hogy befonja egybe,vagy kontyba...
Szerintem aranyos,szóval nyugodtan hord úgy a hajad,ha neked tetszik:)
6/15 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki:) ha te jól érzed magad úgy, akkor hord:D
7/15 anonim válasza:
Első vagyok: ha én meglátnák egy 18-19 körüli lányt ilyen hajjal, biztos az lenne az utolsó gondolatom, hogy ciki lenne. Inkább az, hogy rendezett, aranyos lány, biztosan nagyon barátságos.
8/15 anonim válasza:
szerintem ha rövid vállig érő vagy feljebb az bután néz ki hosszabban jó
9/15 anonim válasza:
Dehogy! sztárok is hordják így :
10/15 A kérdező kommentje:
Hűűű :) köszi a válaszokat :) én szeretem így hordani a hajam,legalább nincs melegem a hajamtól ^^ egy spaival pedig jóól is néz ki :)
2009. aug. 19. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!