Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kiskoromban kövér gyermek...

Kiskoromban kövér gyermek voltam, és ez látszik a bőrömön, mit tegyek az alábbi állapotban?

Figyelt kérdés
Kb 12 éves koromtól híztam meg, az már nagyon is túlzás volt. Most 16 éves vagyok és megnőttem 2 méterre, így már eléggé sovány is lettem.. Viszont van egy gond: hogy a hasamon ilyen cellulitisz maradt, nem vagyok tisztázva a fogalmakkal mi mi lehet, de remélem tudjátok mire gondolok.. Ez engem nagyon zavar, főleg hogy ez nagyon kevés fiún fordul elő. Hogyan tudnám eltűntetni?? NAGYON FONTOS LENNE LELKI VILÁGOMAT IS VESZÉLYEZTETI!:S
2009. febr. 5. 22:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan, mint a terhességi csík. Sajna ha eddig nem kezelted, akkor kevés az esély, hogy el tudod tüntetni. Gyógyszertárban érdeklődj, biztos tudnak rá adni kenőcsöt, ami halványítja a csíkokat. Amúgy a barátomnak is van, mert volt, hogy ő is dagi volt, de már lefogyott. Szóval ne félj attól, hogy nem találsz barátnőt emiatt!
2009. febr. 5. 22:30
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Amire Te gondolsz az valószínűleg stria. Hogy néz ki? Rózsaszín, esetleg gyöngyházas bőrszínű csíkok a bőrödben? Az stria. A cellulitis/narancsbőr a bőr apró kidbombododásai amit a megnagyobbodott zsírsejtek okoznak. A stria sajnos nem tűntethető el, mivel ez a kötőszövet meggyendülése, tulajdonképpen elszakadt. Fiú vagy? Pasikon is előfordulhat, bár a nők "veszélyeztettebbek". Ne aggódj miatta, idővel halványodik. Ez gyakori jelenség, nem kell miatta szégyenkezni. Valszeg nem is a kövérséges hanem inkább a hirtelen növekedésed miatt jelentek meg.
2009. febr. 5. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!