Borzasztó állapotban van a hajam, de muszáj rendbehozni
pár napon belül. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A hajam nagyon szét van töredezve. Nagyjából mindent elkövettem amit csak lehetett, hogy tönkretegyem, volt már festve, szőkítve, dauerolva, stb. A baj csak az, hogy 4-5 nap múlva reklámfilm forgatáson veszek részt, ahová nem akarok odaállítani ezzel a szénakazallal. Ha hosszútávú módszer nem is nagyon van, de mit tegyek, hogy legalább a forgatásra szép és fényes legyen? SOS!!
2010. szept. 19. 11:09
1/7 anonim válasza:
Fodrász...???
2010. szept. 19. 11:17
2/7 A kérdező kommentje:
nem akarom levágatni, hanem a töredezettségét akarom megszűntetni... valami ápoló krém, vagy praktika kéne... hajvégápoló, ilyesmi..
2010. szept. 19. 11:20
3/7 anonim válasza:
Egy jo fodrász visszavághatna a töredezésböl,nem kell sokat,elég egy keveset is de ez mindenféleképpen ettöl ujjáéled a haj és sokkal egészségesebbnek néz ki.egy krémhajfesték is jol jönne,a hajfestés nem minden esetben roncsolja a hajat,söt egy festéstöl kopott haj kiábrándito.
Otthon pedig különbözö pakolásokkal,hajvégápoloval javithatsz rajta.Ajánlom a ricinusolaj(gyogyszertár,nem drága)+tojássárgája kicsit gáz a küllem és az illat de megéri.Kend a hajadra és tekerj rá foliát+törölközöt hagyd rajta jo sokáig aztán alaposan öblitsd le.
Még ajánlom a Kallos placentapakolását is.nagyon sok fehérjét tartalmaz.A Revalid termékcsalád pedig (sampon,balzsam,ampullák)hosszu távon segithet.
Sok sikert!
2010. szept. 19. 11:25
4/7 anonim válasza:
a tördezettséget csak az olló hozza rendbe semmilyen csodaszer nincs ami összeilleszti és ujra egészségessé válik.ezek a szerek csak némileg megelőzni tudják meg hogy idölegesen jól nézzen ki a haj.arra nem gondoltál hogy a töredezettségtől még annyira se fog nőni hanem felfelé töredezni fog és csak csunyább lesz? én is nehezen vettem rá magam hogy egy centit is vágjon a fodrász de már a vége annyira kócolódott hogy nem volt más választás de jól döntöttem mert mostmár elkezdett szemmel láthatóan nőni és egészségesebbnek is néz ki!
2010. szept. 19. 11:26
5/7 anonim válasza:
Nem kell levágatni csak vissza vágni a végéböl 1-2 cmt.hidd el ennyi kell,söt minden 2 honapban kellene ennyit vágatnod belole.ettöl jobban is nö ha a vége egészséges.És a már teljesen tönkrement hajvégeket hiába kenegeted azt visszaforditani nem lehet 100%ban.
11:25 voltam
2010. szept. 19. 11:29
6/7 anonim válasza:
A töredezett résztől CSAK vágással szabadulhatsz meg. Nem kell sok.. 1-2 centi csak.
2010. szept. 19. 11:38
7/7 anonim válasza:
figyelj. tényleg le kell vágni a töredezett részeket, mert az nemszép. utána meg, hajpakolás, szilikonos hajvégápoló és szép lesz. én mostanában hajvégápolót használok hajszáritás előtt, bekenem a végeket, utána ami még maradt a kezemen a hajam többi részét, és nagyon szép fényes a hajam. Tojássárgája pakolást is tehetsz a hajadra, elvileg fényes lesz tőle a haj, meg az ecettől is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!