A hajam elég fénytelen, mit tegyek rá, hogy újra szép fényes legyen? Vagy milyen termékeket használjak egyáltalán? (sampon. )
én elseve sampont használok
elseve hajbalzsammal
studio silk&Gloss hajsprét ami medvédi a hajat hőtől(pl hajvasalás, hajszárítás)
meg ilyen gránátalma illatú krémszerű valamit, amit a végére kenek, hogy ne töredezzemn
Köszi az eddigi válaszokat
Az egész hajamat mossam le ecettel, vagy csak az alsó részét?? És mennyit kell rajta hagyni? valamivel ki kell keverni?
mosd le először a sampont a hajadról és utána még 1x öblitsd le sörrel..de azt már ne öblítsd le még 1x.és ne félj nem marad sörszagú a hajad, mert alkohol és elpárolog a hajból.:)
remélem segítettem.:D
Ecet pontos arányáról ezt írják: Érdemes a hajmosás végén egy almaecetes hajöblítést is csinálni: 1 evőkanál almaecetbe csepegtess 2-2 csepp rozmaring-levendula illóolajat, öntsd fel 1 liter langyos vízzel és ezzel öblítsd le a hajad. Ezt már nem kell kimosni, törlöd, és száríthatod. Az illóolajoknak gyógyhatása van, az almaecettől pedig fénylő, könnyen fésülhetővé válik a hajad.
Mondjuk én illóolajat nem szoktam bele rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!